הדפסת ספר צבעוני

• הוסף לסימניות
שלום
אני לפני פרויקט ואשמח לדעת כיוון של השקעה
כמה עולה הדפסת ספר צבעוני
בגודל A4 שוכב - פנורמי
40 דפים, 80 עמודים
צבעוני מלא
דף כרומו דק
כריכה קשה
בכמות של 100? 500? 1000?
וכמה יעלה ב-80 דפים 160 עמודים?

הגיוני שיעלה לי עלות ליחידה בסביבות 30 ש"ח??
פשוט לפי העלות, אחליט האם להיכנס לפרויקט או לא.

• הוסף לסימניות
1000 יחי באופסט לא יעלו יותר מ15-16 שח ליחי'.

אמנם, A4 אלבומי זה מוצר קשה לביצוע כי רוב הכריכיות לא מוכנות לעשות מעבר ל27-28 סמ אורך כי זה דורש מהם פירוק של המכונה. אבל אם תמצאו מקום זה המחיר.

• הוסף לסימניות
תודה על המענה!
המחיר שציינת הוא ל-40 דף או 80 דף?
איזה גודל כן מקובל לתוצאה מלבנית לרוחב - 28/20 זה בסדר?
ארצה בשלב ראשון להדפיס כמות קטנה יותר, כדי לראות איך המוצר הולך
אז כמה יעלה לי בשלב ראשון ל-100 עותקים?

• הוסף לסימניות
כריכה קשה בכמות קטנה אפשרי אצלנו, עד כמה מאות,
איכות מדהימה ומחירים מעולים!

להצעות מוזמנים לפנות במייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיקוד;1960581:
כריכה קשה בכמות קטנה אפשרי אצלנו, עד כמה מאות,
איכות מדהימה ומחירים מעולים!

להצעות מוזמנים לפנות במייל.

אני עוד לא בשלב ההדפסה
וחשוב לי לדעת כמה יעלה לי ליחידה בכמויות קטנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה