הדפסת צ'קים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
דרוש לי תוכנה שמדפיסה פרטי הצ'ק במדפסת
האם יש תוכנה שמדפיסה את פרטי הצ'ק > שלמו לפקודת > סכום > תאריך?
תודה

• הוסף לסימניות
הוא לא התכוון שרק זה , אלא להביא דוגמא יש עוד הרבה

כמו ריווחית ויש כיסוי

האמת שכמעט כל תוכנת הנהל שמכבדת את עצמה יודעת להדפיס צקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1365389:
הוא לא התכוון שרק זה , אלא להביא דוגמא יש עוד הרבה

כמו ריווחית ויש כיסוי

האמת שכמעט כל תוכנת הנהל שמכבדת את עצמה יודעת להדפיס צקים

בעיקרון אני לא מחפש תוכנת ניהול אלא אך ורק הדבר הספציפי הזה של, להדפיס את הסכום על הצ'ק, במדפסת הביתית, משהו בסיסי ביותר, כמו שיש במיזוג דואר למעטפות ותויות באופיס

• הוסף לסימניות
תצלם צ'ק אחד ותנסה להדפיס עליו ... רק להגדיר הדפסה לרוחב

• הוסף לסימניות
אבל אתה רוצה שידפיס לך את הפס המגנטי של הצ'ק? (עם פרטי הבנק ומס' צ'ק) א"כ בWORD לא ניתן לעשות זאת....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Kohen;1365533:
אבל אתה רוצה שידפיס לך את הפס המגנטי של הצ'ק? (עם פרטי הבנק ומס' צ'ק) א"כ בWORD לא ניתן לעשות זאת....

אני רוצה להדפיס על צ'ק קיים

• הוסף לסימניות
אני מדפיס מזה.

המדפסת שלי מרשה להכניס שיק גם כשהוא מוגדר על A4
לא כל המדפסות מרשות זאת.
כמו"כ בכל מקרה תבדוק את תאימות השדות מול השיקים שלך.

קבצים מצורפים

• שקים.doc
    KB 28.5 · צפיות: 85

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה