דרוש מידע הדפסת קבלות עוסק פטור מהיום למחר בירושלים - דחוף...

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח קבלות דיגיטליות בחינם באתר ypay

• הוסף לסימניות
תבדקו אצל גרפצ'יק אם יש להם אפשרות

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
ממליצה לכם לנסות לשאול את דפוס בסט פרינט שבהר החוצבים,
אני עובדת איתם הרבה וב"ה מאד מרוצה
המייל שלהם -

b5389776 שטרודל גימייל נקודה קאם​

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח קבלות דיגיטליות בחינם באתר ypay
ממש נח!
מה האינטרס של החברה?
ומי ערב לי שהם לא יעלמו יום אחד או יחליטו לגבות כסף עבור השרות?
ואיך אני מגבה את הנתונים לעתיד?
אשמח לשמוע ממך או כל מי שמבין..

• הוסף לסימניות
יש האתר סמיט
https://www.sumit.co.il/?r=
נח מאוד ואם זה עד 10 חשבוניות בחודש זה חינם.
אני משתמשת בזה כבר כמה שנים ונהנית מאוד.
ולגבי שמירה של חשבוניות, את יכולה להוריד כל חשבונית שאת מוציאה ולשמור אותה במחשב שלך, כך תדעי שהן לא נעלמות או משהו (לא משהו שקרה לי במשך השנים).

• הוסף לסימניות
יש האתר סמיט
https://www.sumit.co.il/?r=
נח מאוד ואם זה עד 10 חשבוניות בחודש זה חינם.
אני משתמשת בזה כבר כמה שנים ונהנית מאוד.
ולגבי שמירה של חשבוניות, את יכולה להוריד כל חשבונית שאת מוציאה ולשמור אותה במחשב שלך, כך תדעי שהן לא נעלמות או משהו (לא משהו שקרה לי במשך השנים).
כנ"ל
ממליצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה