כללי הדפסת שטאנץ - מציאת דפוס מתאים

• הוסף לסימניות
אני מפרסמת דווקא פה ולא בפורום דפוס
כי חשוב לי דווקא ביקורות של גרפיקאים
ואשמח גם להמלצות באישי.

אני צריכה להוציא פרוספקט יוקרתי ללקוח
לא מדובר על הטבעות וכד'
אלא נייר משובח, וחיתוך שטנץ כלשהו מהקיים בדפוס, שעליו אבנה את העבודה.

אני מחפשת המלצה על דפוס שיש לו שטנצים מיוחדים, מוכנים כבר.
לא משהו מטורף, אבל שמשדרג את העבודה.
וחשוב שההדפסה תהיה איכותית.

כל בדל מידע יתקבל בברכה.

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על אלמוג יש להם יחסית מבחר.
מה גם שלפעמים שטנץ בסיסי של עיגול או רבוע, לא יותר, יכול לעשות את העבודה היטב.
לא תמיד חיבים צורה חריגה או תכנון משוגע (= הוצאה גבוהה)
אם למשל תמקמי אותו נכון, בצורה מעניינת, שההדפסה מלמטה תשלים את החסר וכד', עשית את זה!
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
יופי מעולה! תודה לכם.
אני אכן לא מעוניינת להוציא על שטנץ חדש.
מנסה לבנות משהו מאוד מיוחד על בסיס משהו קיים.

• הוסף לסימניות
רק קחי בחשבון שאלמוג כדפוס לא הכי זול... מה שכן העבודה שלו מעולה בד"כ!
לי בעבודה גדולה היה יותר זול ליצור שטנץ חדש בדפוס שהציע את העבודה עצמה יותר זול משמעותית והלקוח לא אישר את הפער להדיס באלמוג, למרות שהוא בעבודה רגישה כזו שדרשה דיוק מומלץ!

• הוסף לסימניות
נסי גם את אביגדור עם שטנצים
עשיתי אצלו עבודה ויצא מצוין גם במחיר.

• הוסף לסימניות
ניק אביגדור ממקסימדיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה