הדפסת תמונות- אשמח לשמוע דיעה

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבת של כבר אוטוטו בת שנה, ועדיין לא פיתחתי לה תמונות.
וזאת משם שלא החלטתי עדיין מה כדאי לי יותר, אלבום דיגטלי, או תמונות רגילות באלבום.
אלבום דיגטלי- זה יותר יפה, וגם אפשר להדפיס הרבה יותר פוזות, (אני הרי לא אפתח מאותה וריאציה עשר תמונות רק כי היא עשתה 10 פרצופים מתוקים) מצד שני זה יותר יקר, הרבה יותר השקעה מצדי, שמי יודע אם אוכל לעשות זאת גם בהמשך וליתר הילדים שיבואו.
תמונות רגילות באלבום- זה נגיש, קל וזול יותר, אבל פחות יפה.
חשבתי אולי לשלב בין שניהם, כלומר לפתח תמונות רגילות ולעצב פה ושם. וגם להכניס לתמונה אחת כמה פוזות.
אבל, עכשיו ניסיתי לעצב תמונה אחת, ונראה לי שבהדפסה הקטנה בקושי יראו את התמונות הקטנות, מה דעתכן?
אני מצרפת את התמונה בשני גדלים:
10*15
ו- 13*18

• הוסף לסימניות
אני לא כל כך מתמצאת בעיצובים של אלבומים דיגיטאלים
אבל לפי מה שראיתי מה שעושים בדרך כלל זה ששמים בגדול את הפוזה השלימה ובקטן רק חלקים ממנה.
כך זה גם לא משעמם וגם מבליט ומדגיש את מה שרוצים להדגיש.
למשל בתמונה שהעלית(שאגב - מתוקה מאד) בתמונות הקטנות לענ"ד אין צורך בכל העגלה והרקע שמסביב.
בהן מספיק לדעתי להכניס רק את הפרצוף של הילדה או אפילו רק את הפה עם היד - כך זה גם חמוד ומענין וגם לא יוצא קטן מידי.
כל זה לענ"ד כמובן.

• הוסף לסימניות
את יכולה לנסות אלבומי הדבקה ואז לעשות חלק תמונות רגילות וחלק עם עיצוב. ואם תעשי 13*18 זה מעולה.
אני עושה את זה גם לפעמים ולפעמים אפילו מפתחת רגיל באלבום..פחות רואים באמת עדיף גדול מ10*15

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לדעתי את יכולה חד פעמי(אולי תמיד) בכיף מרשה לך) לפתח אלבום דיגטלי אבל ברור שלא כל החיים זה מה שתעשי לכן כדאי לך גם לפתח כמה תמונות כי לפעמים זה הכי חמוד לראות תמונה תמונה יש בה את היופי שלה כשהיא לעצמה מה שמוריד כשהיא מעוצבת באלבום מנסיון כמעט כל מי שמפתח אלבום דיגטלי מכניס בדרך כמה תמונות רגילות(כמובן תלוי מה זה?

• הוסף לסימניות
סתם ככה בדיוק היום ראיתי כמה חשוב לילד אלבום תמונות מאז שהוא תינוק.
בעידן של היום שבקושי מפתחים תמונות מפספסים את הקטע הזה וחבל.
לילדה הגדולה שלי יש יומולדת של 3 (היום!), התחלתי להגיד לה "לפני 3 שנים נולדה לי תנוקת ואיך שמחתי ונהיתי אמא וכו'" היא לא האמינה לי ואמרה "אבל אני גדולה אני לא תנוקת" (סתם לטרוף אותה), בקיצור למרבה הכיף עשיתי לה אלבום תמונות רגיל מגיל 0 עד גיל שנה וחצי (ומאז לא פתחתי תמונות ואני מצטערת על כך), נתתי לה את 2 האלבומים, הילדה ישבה והסתכלה ופשוט התמוגגה מעצמה! "איזה מתוקה והנה אני קטנה" וכו'.

אז זהו אל תהססי תפתחי תמונות ככה פשוטות מהזה מענין אותה פוזה כ"כ הרבה פעמים, אני לוקחת מכל סיטואציה 2-3 תמונות (לפי האלבום שיהיה מסודר בעין) ומסדרת באלבום חמוד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שזה ממש חשוב תמונות הגדול שלי בן 3 ומדי פעם אנחנו מראים לו שגם הוא היה קטן וחמוד וכמובן אנחנו מספרים ומראים לו כמה שמחנו וכולם מאושרים כשהוא נולד...הוא מאד אוהב להסתכל מדי פעם.
לי אישית יש אלבום לכל ילד,וחוצמזה יש לי קופסה שמכניסים תמונות ששם יש לי תמונות של כולם לפי סדר ... בהתחלה אמרתי שאלבום לכל ילד ככה הוא יוכל לקחת ולהראות...עכשיו לא נראה לי שאני אתן לו כי זה יקר לי... ימים יגידו
באמת תעדכנו אם יש מבצע גם אני מחפשת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1342029:
אגב הרבה פעמים יש קופונים מוזלים כאלה, אני למשל פיתחתי בערך בחצי שקל לתמונה באתר של ZOOMA עם איזה קופון של גרופון של כמעט חמישים אחוז...
עכשיו נאספו לי עוד 1000 (אני מצלמת המון..) נראה איפה עכשיו אני יפתח אם תמצאי משהו תעדכני.

אם יש לך כזו כמות, את לא צריכה קופונים... ברוב חנויות הצילום את יכולה לקבל כרטיסיות שמגיעות עד ל-47 אג' לתמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה