הדפסת תמונות ('פיתוח' בעבר)

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע היכן כדאי לי להדפיס תמונות באשדוד (עדיפות לרובע ז').
אחרי שנתים הגעתי למעל 400 תמונות שמחכות להדפסה, כך שחבילה משתלמת באיכות טובה מענינת אותי מאד.
תודה

• הוסף לסימניות
יש באלתא, אבל תזהרי יש שם 2 מקומות.... בחוץ האיכות נוראה!!!!
בפנים הבנתי שיותר טוב.....
ויש לך את פז. שניתן לשלוח דרך הופמן, שמחי.

• הוסף לסימניות
תארתי לעצמי שרק את תעני שלי... חיכיתי בסבלנות :)
תודה!
יש לך מושג במחירים? כרטיסיות וכדו'.

• הוסף לסימניות
פוקוס פרסמו מעל 100 תמונות ב- 55 אגו' לתמונה.

• הוסף לסימניות
איפה זה פוקוס ואיך האיכות?, יש נסיון למישהו?

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת איכות- אין כמו פוטו פז.

לא מכירה את כל השאר.

• הוסף לסימניות
סטודיו פז מרובע ח'?

• הוסף לסימניות
1000 תמונות, אוהו, 3.5 אלבומים גדולים, כן? כשתחתני אותם תצטרכי משאית רק לאלבומים :)
הקופון הזה נשמע נהדר, אשמח לשמוע פרטים.

• הוסף לסימניות
תודה!!!
מנסה לבקש מנתיב שיפתחו לי, אעדכן אותך

• הוסף לסימניות
לא אושר, חבל... אבל צפוי ורצוי
תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
איזו מקסימה!
שולחת לך באישי

• הוסף לסימניות
מה הקופונים האלה? אפשר גם???
יפה שאת אוחזת בפיתוח... אני לצערי עדיין לא.....
אז אין לי מושג לגבי מחירים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה