ממליצה ג"כלדעתי הכי יפה על עץ.
הכוונה בלוק עץ?לדעתי הכי יפה על עץ.
הכוונה שמדפיסים את התמונה בנפרד ומשחילים אותה בין 2 זכוכיות? איפה עושים כזה דבר?זכוכית זה הכי מיוחד בעיני
אני עשיתי הדפסה על זכוכית שאפר להחליף את התמונה
כשאני קניתי איפה שהזמנתי בזמנו זה הגיע בין 2 הזכוכיותהכוונה שמדפיסים את התמונה בנפרד ומשחילים אותה בין 2 זכוכיות? איפה עושים כזה דבר?
תודה! זה באמת נחשב זול יותר מאשר הדפסה בחנות?יש לך בwow יחסית בזול והרבה רעיונות אני הייתי מאוד מרוצה מהם...
יש את זה בגודל גדול גם? נגיד 60*40 ומעלה?לא בלוק עץ.
לוח עץ - עובי של 1.5 ס"מ בערך.
יש בגדלים גם הרבה יותר גדוליםתודה! זה באמת נחשב זול יותר מאשר הדפסה בחנות?
יש את זה בגודל גדול גם? נגיד 60*40 ומעלה?
מחיפושים שעשיתי היה נראה שיש רק עד גודל 40*40
כן, לי אישית יש בגודל של 60*90, (עלה לי בערך 250 ש"ח)יש את זה בגודל גדול גם? נגיד 60*40 ומעלה?
אני ראיתי שכן לא יודעת איפה את גרה...תודה! זה באמת נחשב זול יותר מאשר הדפסה בחנות?
יש את זה בגודל גדול גם? נגיד 60*40 ומעלה?
זה ממש זולכן, לי אישית יש בגודל של 60*90, (עלה לי בערך 250 ש"ח)
ויש גם יותר גדול.
יכולה לשלוח ליואשמח אם משהי יודעת על גרפיקאית לא יקרה שיודעת לעצב את התמונה לחדר שינה
אני רוצה לשלב כמה תמונות של החתונה.
פוטו עילית במודיעין עיליתזה ממש זול
איפה עשית?
יש בפרזנטהי אני רוצה לשים לזוג ביחידה תמונה שלהם מחדר יחוד שהם חוזרים מהחתונה
אשמח לדעת על מקומות שמדפיסים בבני ברק או שעושים את השרות הזה אם קיים כזה דבר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים