דרוש מידע הדרך לירושלים עכשיו

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה מצב הדרך לירושלים?
מה קורה בכביש 1?

• הוסף לסימניות
בבגין ובכניסה לעיר הכול עמוס, לפני כמה שעות וכנראה שעדיין, כנראה זה משפיע על כביש 1 אולי יותר בעליה לכניסה לעיר

• הוסף לסימניות
אם אני מגיעה מכוון מלחה על בגין
מה קורה שם איזור גשר המיתרים?
הכל עומד????????????

• הוסף לסימניות
בבגין ובכניסה לעיר הכול עמוס, לפני כמה שעות וכנראה שעדיין, כנראה זה משפיע על כביש 1 אולי יותר בעליה לכניסה לעיר
כרגע אני חושב שמתחיל להיות פקקים בכביש 1, אבל אני כרגע בכביש 1, הכל זורם הרבה רכבים

• הוסף לסימניות
משהו יודע מה עם בגין?
עד מתי ההפגנה הזאת<

• הוסף לסימניות
אני צריכה להגיע מכיוון בני ברק לקרית יובל ( דרך המנהרות) כדאי לצאת עכשיו?

• הוסף לסימניות
יש משהו שיודע מה קורה באיזור בגין? גשר המיתרים?
אני צריכה לצאת לאיזור רציתי לדעת מאיפה הכי טוב ללכת

• הוסף לסימניות
סליחה ששכחתי לעדכן, הגעתי לפני 10 דקות למקום שרציתי היה פקקים קצת בערך פקק של 15 דק' בכניסה לעיר!!, שמחתי לעזור
בהצלחה!, נסיעה טובה😊

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה