יש כמה סוגים של חיבוריםקיבלתי ארון, ורגע לפני שאני מתייאשת
אשמח אם מישהו יכול להסביר לי
איך עובדים החיבורים האלו שהגיע איתו (אין לי מושג איך קוראים להם, אם יש להם שם)
אין לי תמונות,
אשמח אם יש מי שכול לעזור לי.
תעזרי לעצמך ותעלי תמונות...אין לי תמונות,
אשמח אם יש מי שכול לעזור לי.
הבנתיצריך לדחוף את החתיכה הלבנה מהצד לפי הגודל של החורים
איזה מכסה?ולכסות עם המכסה הלבן [שיש בו רק בורג אחד] מבחוץ
ז"א, שהבורג שנמצא בצד ימין של החור עובר לצד השמאלי??את הברגים יש להכניס לתוך הדופן בחורים
אחרי זה צריך לשים את המדף על הברגים ולסובב את הבורג הגדול חצי סיבוב לנעילה.
זה אולי נשמע מורכב אב זה ממש פשוט
תנסו ותצליחו בקלות בעז"ה
שימו לב שאת הברגים האלו שמים רק במדף למעלה למטה ועוד אחד באמצע
כל שאר המדפים מחוברים כרגיל עם החתיכות הרגילות
נראה לי חסר תמונהמקווה שזה יותר ברור....
דוחפים את החתיכה הלבנה לפי הסימונים 1 ו 2 בתוך המדף
ואחר כך מכסים עם שלש
שמים בדופן את 4 (נראה לי שחמש זה אותו דבר אבל לא בטוח) [רק במדף העליון התחתון ובארון שתי דלתות גם במדף שמחלק בין שתי הארונות]
מניחים את המדף המוכן על 4 ושימו לב שב1 יש שני מצבים פתוח וסגור [אפשר לשנות על ידי סיבוב עדין עם מברג]
צריך להניח את המדף על 4 ואחר כך לנעול את החתיכה כנ"ל
את כל זה עושים כשהארון שוכב על הרצפה
את שאר המדפים מניחים אחרי שמעמידים את הארון על ידי 6
זה אותה חתיכה משני צדדים וגם הברגים- זה אחדדוחפים את החתיכה הלבנה לפי הסימונים 1 ו 2 בתוך המדף
ואחר כך מכסים עם שלש
מה שלא ברור לי זה איך הוא אמור להיתפס,הבורג נכנס בעיקר לתוך הדופן במדף הוא נכנס אולי חצי ס"מ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים