- הוסף לסימניות
יש סרטון?סיפרתי ילד אחד בינתיים והסרטתי. לא ראיתי את ההסרטה עדיין אבל אני די בטוחה שרואים אותי שם. אשמח להדרכה איך לטשטש את עצמי.
יש סרטון?סיפרתי ילד אחד בינתיים והסרטתי. לא ראיתי את ההסרטה עדיין אבל אני די בטוחה שרואים אותי שם. אשמח להדרכה איך לטשטש את עצמי.
לצערי אין לי אפשרות להעלות את זה לכאן.יש סרטון?
אוקיי, כבד מדי? אפשר להעלות לדרייב ולשלוח קישורלצערי אין לי אפשרות להעלות את זה לכאן.
יש עם זה בעיה אחרת ולא נראה שיש לזה פתרון. אני ממש מצטערת.אוקיי, כבד מדי? אפשר להעלות לדרייב ולשלוח קישור
ראית את הקישור שאני שלחתי? יש שם סרטון ממש מוצלח.תשלח!
מפוקסל ברמות... זה לא HDראית את הקישור שאני שלחתי? יש שם סרטון ממש מוצלח.
צודק. יש את זה פה באיכות הרבה יותר גבוהה אבל זה לא פתוח בנטרפי. https://www.kikar.co.il/391/354270@ מאן דהו
מפוקסל ברמות... זה לא HD
כן חבל גם לא בנתיב, זה כיכר השבתצודק. יש את זה פה באיכות הרבה יותר גבוהה אבל זה לא פתוח בנטרפי. https://www.kikar.co.il/391/354270
ברשימת הקישורים שכאן אין הדרכה לתספורת חסידית. אולי אפשר לעזור ולהדריך גם בלי סרטון?יש מצב לסרטון תספורת חסידית לא בקישור בקובץ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים