הדרכה על קורג

• הוסף לסימניות
מי שרוצה ללמוד איך להשתמש בקורג, כולל בניית מקצבים ופלייבקים, יצירת סאונדים וסטים, מיקס, שימוש נכון בסונגבוק וכל שאר הסודות של הכלי - אפשר לקבל אצלי.
מתאים למי שיש לו את הדגמים: PA1X, PA2X, PA3X, PA4X, PA300, PA500, PA600, PA700, PA800, PA900, PA1000
054-8426868

• הוסף לסימניות
בשמחה אשמח ללמוד קצת יותר על הpa3 שלי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום, קניתי לא מזמן pa700 ואני ממש רוצה ללמוד איך לתפעל אותו טוב. הבעיה היא שהחוברת באנגלית... איפה אני יכול למצוא חוברת בעברית? יש כזה דבר בכלל? או איפה אני יכול למצוא הדרכות מפורטות על האורגן? [וכמה אתה לדוגמה לוקח לשעה?]

• הוסף לסימניות
פעם היה לי pa600 שערכתי את ה-break שלו כך שיופעל ע"י לחיצה חזקה בטאצ' של היד השמאלית. אני לא מצליח לעשות את זה ב700, מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
אתה מבין בלסדר סטים במחשב ולנקות מה שלא צריך דרך המחשב?

• הוסף לסימניות
(כמובן שאפשר הכל דרך האורגן.. סתם שואל כי זה תחום שמעניין אותי)

• הוסף לסימניות
לא מכיר איך עושים את זה דרך המחשב. יש איזה תוכנה עד כמה שידוע לי.
אני לוקח 100 לשעה להדרכה על קורג, ואני במודיעין עילית.
לכאורה מספיק שעה בשביל ללמוד לתפעל בסיסי, צריך כמה שעות כדי לכסות את כל הכלי, לעשות סאונד ומיקס, לבנות מקצבים וצלילים, ליצור במידי, לדגום ועוד ועוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה