דרוש מידע הדרכון הגיע לי לעיר אחרת. יש מה לעשות ?

• הוסף לסימניות
נשלח לעיר סמוכה אלי, אבל במרחק נסיעה

• הוסף לסימניות
איך לוקחים דרכון? (צריך ת.ז.? צריך הגעה של מבקש הדרכון דווקא?)

• הוסף לסימניות
אז יותר פשוט (לכאורה) לשאול מי נוסע לעיר הזאת מהעיר שלך לא?

• הוסף לסימניות
כן ליסוע לשם....

• הוסף לסימניות
תגיד תודה שהגיע לך דרכון,
אני מנסה עכשיו להזמין תור למשרד הפנים וא"א...

• הוסף לסימניות
ניתן ללכת לסניף משרד הפנים (ללא הזמנת תור מראש), ולבקש מהם שאתם רוצים לבצע איסוף מאותו סניף.
כמובן שזה יכול לקחת שבועיים אם לא יותר עד שזה יגיע.

• הוסף לסימניות
לי זה הגיע לסניף הדואר ולא באתי לקחת
אז זה חזר נראה לי אחרי שבועיים למשרד הפנים
ובאתי לאסוף משם..

• הוסף לסימניות
אני גרה בבני ברק וקיבלתי הודעה שהגיע לגבעת שמאל ,
מישהו יודע מה הכתובת?

• הוסף לסימניות
דחוףףףף
לא הספקתי לאסוף מהדואר תוך 14 ימים (ההודעה הגיעה אלי באיחור)
הבנתי שהדרכון חוזר ללשכה בה הגישו את הבקשה.
עדיין יש שם משהו? עשיתי את הדרכון בבני ברק בלישכה זמנית מיוחדת ל"מרתון דרכון"
מה אני עושה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה