מידע שימושי הדרן

• הוסף לסימניות
מצטערת להגיב כאן תגובה שונה כ"כ ממה שכתבו כאן,
אני ממש לא אוהבת להיות פרובוקטיבית.
אבל זה הספר היחיד שהתחרטתי נואשות שקראתי אותו, ולקח לי המון זמן (!) להשתחרר ממשפטים והלך מחשבה שהיו שם, (אמנם לכל שאלות האמונה היו תשבות כמובן, אבל בעוצמה נמוכה בהרבה מהשאלות..)
ודווקא בגלל שהוא היה יפה ונוגע ללב!
כמובן שהיו שם גם רעיונות יפים וכו' אבל משפטים שלאלו שגדלו עם האמונה, זה מחוץ למחשבות החצופות אפילו!
בקיצור, לאנשים בתחילת דרכם באמונה, זה יכול להיות מעולה,
לנו זה לא...
(מה שכן, גילוי נאות, - קראתי את זה בזמן של חום גבוה, והרגשתי שכל ההגנות הפנימיות לא פעילות, והכל נכנס לי ישירות, - כמו סוג של היפנוזה. לכן אולי הגעתי לעומקים של חוויה עם הספר הזה, וההשפעות המזיקות היו בהתאם..)
אז תבחרו אם להיכנס לזה, או לא...

• הוסף לסימניות
הי, תודה לכולם.
קניתי את הספר מניקית נחמדה.

ומבריק- אולי כדאי לך לקרוא את הספר שוב כשאת מרגישה טוב :)

• הוסף לסימניות
יש למישו את הספר הזה למסירה או למכירה? מחפשת אותו בנרות, ויש לי רק את האנגלית

• הוסף לסימניות
מי שביקש את שם הספר באנגלית, קוראים לזה sun inside rain -M. Bassara
קניתי אותו בחנות יפה נוף בירושלים,מצרפת תמונה איך זה נראה
1612360542906.png
1612360542906.png

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה.
מנסה כבר כמה זמן להשיג.
למישהו יש להשאיל/ למכור?
את המהדורה בעברית כמובן.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה