שאלת לגבי הבדל בין הסדרות, אז ציינתי שלרוב ההבדל מתבטא במפרטיםלמה את קורא מפרט?
המעבד בשתייהם איי 5
ראמ בשתייהם 16 גיגה
נראה אותו מפרט
יש הבדל?
ששוה את ההפרש?
מלמעלה![]()
מחשבים נייחים, מחשבים ניידים ומערכות מחשוב מתקדמות לעסקים - אספירקום מערכות
מחשבים נייחים, מחשבים ניידים ומערכות מחשוב מתקדמות לעסקים , אספירקום הנה החברה המובילה בארץ בתחום המחשוב, תוכנות וציוד היקפי, מאגדת תחת קורת גג אחת את מוצרי היצרנים הטובים ביותר, תוך התאמה לשוק ההיי-טק והשוק העסקי בישראל, כולל השמות החמים כיום. לנובוwww.espir.co.il
![]()
מחשבים נייחים, מחשבים ניידים ומערכות מחשוב מתקדמות לעסקים - אספירקום מערכות
מחשבים נייחים, מחשבים ניידים ומערכות מחשוב מתקדמות לעסקים , אספירקום הנה החברה המובילה בארץ בתחום המחשוב, תוכנות וציוד היקפי, מאגדת תחת קורת גג אחת את מוצרי היצרנים הטובים ביותר, תוך התאמה לשוק ההיי-טק והשוק העסקי בישראל, כולל השמות החמים כיום. לנובוwww.espir.co.il
מה זה אומר?וגם קורא כרטיס חכם שאת לא צריכה
על פניו, הE עדיף לך
אחריות אתר לקוח?ו3 שנים עולה 350 שח
סדרה יותר חזקה יכול להתבטא באיכות חומריםמה זה אומר?
אני לא מצליחה להבין למה זה נקרא סדרה יותר חזקה
אם זה אותו מפרט
וזה בפער גדול
כןאחריות אתר לקוח?
אני משתמשת בו כמעט 16 שעות ביממהסדרה יותר חזקה יכול להתבטא באיכות חומרים
באמצעי קירור (מאווררים ותעלות) מה שמאפשר לו לעמוד בעומסים גבוהים יותר
ובדר"כ גם צורת בנייה שמאפשרת גישה נוחה יותר לחלקים פנימיים לצורך שדרוג
אם את לא עורכת וידאו, או 'רוצחת מחשבים' מסוג אחר, אין צורך בסדרת הT
אגב, נראה לי שדגם הT שציינת מגיע רק עם 8 ג'יגה ראם לעומת 16 בדגם הE
איזו עבודה?אני משתמשת בו כמעט 16 שעות ביממה
ממש עבודה עליו
אומנם לא גרפיקה ווידיאו
השאלה האם זה באמת שווה יותר מבחינת האיכות?
תלוי מה סוג השימושיםאו שעדיף איי 7 במחיר הזה?
או שעדיף איי 7 במחיר הזה?
אין וויפי 6 במחשבים שאני העלתי?זה כבר שדרוג ששווה לשקול![]()
מחשב ניד Lenovo - ThinkPad E15 Gen 2 20TD0050IV
יצרן: Lenovo, סוג מוצר: מחשב נייד, דגם מעבד: Intel® Core™ i5-1135G7 Processor 8M Cache, up to 4.20GHz, נפח זכרון פנימי: 16GB, נפח אחסון: 1TB, סוג דיסק: PCIe NVMe M.2 SSD, גודל מסך: 15.6, רזולוציה: 1920x1080, דגם כרטיס מסך: Intel® Iris® Xe Graphics, מערכת הפעלה: ללא מערכת הפעלה, תקופת האחריות...www.pc365.co.il
מעבד דור 11
כרטיס גרפי ברמה יותר גבוהה
זכרון ראם מהיר יותר
בלוטוס 5.1
WIFI6
1 TB SSD
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים