- הוסף לסימניות
זה דגם E15אין וויפי 6 במחשבים שאני העלתי?
ואיזה דגם זה?
רק חדש יותר
מפרט מעודכן לשנת 2021
זה דגם E15אין וויפי 6 במחשבים שאני העלתי?
ואיזה דגם זה?
ממש לא!זה אותו מחשב?![]()
מחשב נייד Lenovo - ThinkPad E15 20RD003JIV
יצרן: Lenovo, סוג מוצר: מחשב נייד, דגם מעבד: Intel® Core™ i5-10210U Processor 6M Cache, up to 4.10GHz, נפח זכרון פנימי: 16GB, נפח אחסון: 512GB, סוג דיסק: PCIe NVMe M.2 SSD, גודל מסך: 15.6, רזולוציה: 1920x1080, דגם כרטיס מסך: Integrated Intel UHD Graphics, מערכת הפעלה: ללא מערכת הפעלה, תקופת...www.pc365.co.il
למה לא?ממש לא!
זה E ולא Tלמה לא?
התכוונתי למחשבים שהעלתי בפעם הראשונה מדגם t
אני מבינה שזה אותו מחשב רק בלי אחריות ומירכת הפעלה
תקן אותי אם אני טועה
סתם שאלה, למה את נעולה על לנובו?כן התבלבלתי
אבל גם אצלו הt הרבה יותר יקר
והם טוענים שזה מחשב יותר חזק
מעניין למה?
נראה לי שאני ילך על הt
בלי להבין לסמה
יש עוד חברות טובות בעולםמכירה אותם בשירות של cpm שהוא שירות אחריות פצצה
בטינקפנד האחריות היא במעבדה אחרת שאני לא מכירה
אבל זה סדרה פצצה
לדעתי בקושי מגיעה למעבדה
למה אל מה אתה ממליץ?
והאם בt יש את הוויפי 6
והאם זה משמועתי
P יותר יקר לא,?יש עוד חברות טובות בעולם
אכן שירות זה פקטור משמעותי
לT גם יש wifi 6
תבדקי אם יש משהו מתאים בסדרת P
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים