ההגרלה הסינית של אוסם...

• הוסף לסימניות
מישהו ראה רשימת זוכים?
יש איפשהו את הרשימה?

• הוסף לסימניות
מאמינה שבערב שבת יפרסמו בעיתונות.

• הוסף לסימניות
תגידו, אפשר לזרוק את שקיות הפתיתים / קופסאות הפודינג וכו'... הריקות שממתינות לזכיה?

• הוסף לסימניות
מי הם הזוכים?
מי יודע?

• הוסף לסימניות
כל עוד לא ראיתי רשימת זוכים אני לא זורקת את העטיפות... ;)

• הוסף לסימניות
אם לא התקשרו אליך ביום ראשון
לא זכית
אפשר לזרוק את עטיפות

• הוסף לסימניות
תגידו, זה לא גובל בחוצפה?
שפרסמו את המבצע דחפו לנו את זה הביתה בכל דרך אפשרית
בתיבת הדואר ובכל עיתון.

ולדעת תוצאות של ההגרלה נעלמו להם מהשטח!
עיתוני סוף שבוע / יתד יום שלישי / משהו
- כלום! גורנישט!

לאידעת אותי זה נורא מרגיז! עצם הזלזול וההתנהלות.

צודקת?

• הוסף לסימניות
בחיפוש בגוגל שערכתי ראיתי שההגרלה נערכה ביריד לבית של המבשר והתוצאות הוכרזו בקול.
אפחד מפה לא הלך ליריד הזה? ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1221160:
תגידו, זה לא גובל בחוצפה?
שפרסמו את המבצע דחפו לנו את זה הביתה בכל דרך אפשרית
בתיבת הדואר ובכל עיתון.

ולדעת תוצאות של ההגרלה נעלמו להם מהשטח!
עיתוני סוף שבוע / יתד יום שלישי / משהו
- כלום! גורנישט!

לאידעת אותי זה נורא מרגיז! עצם הזלזול וההתנהלות.

צודקת?

נכון. הבן שלי כ"כ התאכזב שלא ראה את הזוכים! הוא נכנס איזה 5 פעמים להגרלה והתאמץ מאד, לפחות ידע מי כן זכה.

• הוסף לסימניות
מי שזכה ברכב ויתר על זכייתו.
הוא הכניס 4 אריזות והיתה חסרה לו חמישית מהמוצרים הספציפיים שהיו צריכים אז הוא הקיש קוד של ביסלי.
כשהתקשרו אליו הוא היה בהלם. הוא יכל לרוץ לקנות את המוצר החמישי או להגיד שלא שמר את האריזות אבל הוא בחר להגיד שהזכיה לא מגיעה לו.
מעניין אם העבירו את זה הלאה או שכאן זה נשאר...

• הוסף לסימניות
באמת חצופים...
די אני זרקתי הכל נמאס לי!
רק שלא יצלצלו עכשיו.....

טוב עכשיו "רפואה וחיים" מחר....
תנו עדכון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריקי;1221234:
מי שזכה ברכב ויתר על זכייתו.
הוא הכניס 4 אריזות והיתה חסרה לו חמישית מהמוצרים הספציפיים שהיו צריכים אז הוא הקיש קוד של ביסלי.
כשהתקשרו אליו הוא היה בהלם. הוא יכל לרוץ לקנות את המוצר החמישי או להגיד שלא שמר את האריזות אבל הוא בחר להגיד שהזכיה לא מגיעה לו.
מעניין אם העבירו את זה הלאה או שכאן זה נשאר...

לא הבנתי מה הצדקות הגדולה? נראה לך שהיו מביאים לו רכב אם הוא לא היה מציג להם 5 אריזות שתואמות בדיוק לברקודים שהקיש למערכת???
למה זה נקרא שויתר??

• הוסף לסימניות
אתמול בערב התקשרתי לשירות לקוחות של אוסם
ואחת הנציגות אמרה שעדיין לא השיגו את כל הזוכים ולכן הם לא מפרסמים
רשימה חלקית. במידה ולא ישיגו בהקדם הזכות תעבור הלאה ויפרסמו בהקדם...

• הוסף לסימניות
אם השיווק שלהם חכם, גם פרסום תוצאות הוא יחצ מעולה ומשיג את המטרות של המבצע! לכן אני מקווה שהזוכים יפורסמו בקרוב.

• הוסף לסימניות
אם אתם זוכרות היה לפני חודשיים בערך - בסביבות חנוכה מבצע של שוקולד אצבעות, שמתקשרים ועונים על חידות שקשורות לחנוכה ו-5מתקשרים ראשונים שענו נכונה בכל יום יקבלו אני חושבת משחק אלקטרוני.
אבל תכלס לא פורסמו בכלל זכיות - כלום, המבצע התאדה.
והבנות שלי התקשרו כל יום כל יום במשך שבועיים וחיכו לשמוע שזכו - אבל כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י skl;1222389:
אם אתם זוכרות היה לפני חודשיים בערך - בסביבות חנוכה מבצע של שוקולד אצבעות, שמתקשרים ועונים על חידות שקשורות לחנוכה ו-5מתקשרים ראשונים שענו נכונה בכל יום יקבלו אני חושבת משחק אלקטרוני.
אבל תכלס לא פורסמו בכלל זכיות - כלום, המבצע התאדה.
והבנות שלי התקשרו כל יום כל יום במשך שבועיים וחיכו לשמוע שזכו - אבל כלום.

נכון מאד!
לכו תאמינו שבאמת היתה הגרלה ומשהו זכה...

מענין לבדוק את זה מול החוק. רק שאין לי עצבים לדברים האלו ולכן אני לא טורחת להשתתף ולא מבזבזת כוח על להתעצבן.
אבל עכשיו במכירה הסינית זה הצטייר ממש רציני ובסוף..............:cool:

• הוסף לסימניות
עכשיו דיברנו עם אפיקים.
אל תזרקו את העטיפות!
הם אמרו שזה יקח עוד שבוע לפחות. הם מזמנים את כולם עם העטיפות שלהם לוודא שהכל נכון.
אז יש עוד סיכויים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1222541:
עכשיו דיברנו עם אפיקים.
אל תזרקו את העטיפות!
הם אמרו שזה יקח עוד שבוע לפחות. הם מזמנים את כולם עם העטיפות שלהם לוודא שהכל נכון.
אז יש עוד סיכויים!!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
זרקנו אתמול שק אשפה מלא באריזות

• הוסף לסימניות
טוב, חברה, יש עוד סיכוי,
הנציגה של אוסם אמרה שעדיין לא איתרו את כל הזוכים,
ושהם לא מתכוונים לעשות הגרלה חוזרת,
הם מאמינים שבסוף יאתרו את כולם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת