הוא לא רוצה לרדת (דמוי פרקט)

• הוסף לסימניות
איך מנקים לכלוך שנשאר על הקרמיקה דמוי פרקט
אגב אנחנו גרים שם ושטפנו את הריצפה מס' פעמים

• הוסף לסימניות
תנסו עם תחליב של ספות של סנו...
עזר לי לכמה סוגי משטחים שונים..
איזה לכלוך?

• הוסף לסימניות
איזה סוג לכלוך?
הקרמיקה חלקה או מחוספסת?
מחלקה אפשר עם סכין מיוחדת
ממחוספסת אולי עם ספוג הפלא.

• הוסף לסימניות
היה כאן שרשור בעבר עם כל שלל העיצות

• הוסף לסימניות
הקרמיקה מחוספסת
ויש עליה לכלוך מהבניה.
ניסינו כבר לשפוך שמן ועזר חלקית
אבל זה כ"כ מגעיל שלא באלי לנסות שוב

• הוסף לסימניות
לי עזרו שני דברים:(תלוי לאיזה לכלוך)
1.לשפוך חומץ , להמתין כמה דקותלשפוך מעל מים רותחים לשפשף עם מברשת קשה ולשטוף
2.אנטי קאלק

• הוסף לסימניות
יש חומר מיוחד שאני ממליץ עליו, הצעתי אותו מספר פעמים ללקוחות שקנו ממני קרמיקה,
החומר מיועד לניכוי גרניט פורצלן והסרת שאריות רובה (ושאריות בניה בכלל).
אפשר להגיד שהלקוחות שלי היו תמיד מרוצים מההמלצה הזו:
Mellerud לניכוי רובה של יעקבי
http://www.jacobi.co.il/product/מלרוד-לניקוי-רובה/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה