דרוש מידע הובלות מעבר דירה במודיעין עילית

• פותח הנושא yz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לכם המלצה על מוביל / חברת הובלות שהייתם מרוצים מן השירות והאחריות?
נשמח לקבל פרטים.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אני גם מחפש להעביר יחידה בבין הזמנים ממודיעין עילית למחוץ לעיר, דיברתי עם דוד והוא אינו פנוי בבין הזמנים למישהו יש המלצה על מוביל אמין וזול?

• תודה
Reactions: yz
  • הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו את ג.ג. הובלות (אחרי ששמענו כ מיני ספורי עוגמת נפש על הובלות אחרות...) לוקח נראה לי 4 בלי להעלות אח"כ על כל מיני תוספות, והיינו מאד מרוצים.
אגב, בבין הזמנים זה שיא העונה וכדאי לסגור מהר אח"כ מאד קשה...

• הוסף לסימניות
יונית את עוברת דירה?
עוזבת את ברכפלד???
אנחנו לקחנו בזמנו את דוד מגירא. הוא היה מליון אחוז!!!

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו את ג.ג. הובלות (אחרי ששמענו כ מיני ספורי עוגמת נפש על הובלות אחרות...) לוקח נראה לי 4 בלי להעלות אח"כ על כל מיני תוספות, והיינו מאד מרוצים.
אגב, בבין הזמנים זה שיא העונה וכדאי לסגור מהר אח"כ מאד קשה...
אפשר בבקשה מספר טלפון?

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה מספר טלפון?
אני לא מוצאת,
תחפשי בפורום לדעתי היה, או ב144.. נראה לי שזה ג.ג.ג. הובלות או פעמיים ג' אם לא תמצאי אולי אצליח לברר בצהריים...

• תודה
Reactions: yz
  • הוסף לסימניות
עוד מישהו?

• הוסף לסימניות
הובלות דרך ארץ תפוס כל בין הזמנים.

• הוסף לסימניות
למישהו יש נסיון עם הובלות "צוות אברכים"?

• הוסף לסימניות
אם עדיין יכול להועיל למישהו - צוות האברכים עובדים יחסית מהר, ואם הזמינות חשובה יותר מאיכות - הם בסדר. מבחינת איכות ושירות - לא מומלץ.

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר העברנו דירה כמה חבר'ה רוסיים...
יחסית גם לא יקר... לקחו לנו 2800 ש"ח לדירת 4 חדרים.
היינו מאד מאד מרוצים....
המספר שלהם 0504864366

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה מעודכן?
הובלת דירה בתוך מודיעין עילית.
לאחרונה שמעתי מכמה אנשים שהיו מאוד מאוכזבים. הבנתי שצריך לברר טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה