כללי הודעה חשובה בנושא שימוש בתמונות הפרויקט

• הוסף לסימניות
חברים ששלחו תמונות לפרויקט השבת ומעוניינים לקבל את התמונות לשימוש עוד לפני פתיחת הגלריה יעמדו איתי בקשר טלפוני: 03-5784886

להזכירכם: אין לתת תמונות לחברים אחרים שלא השתתפו בפרויקט, ואין להוציא למשרדי פירסום או מקום עבודה חיצוני, רק לשימושכם האישי-מסחרי

אלו שלא השתתפו, יוכלו לרכוש את התמונות בתשלום, פרטים אצל חיים-מנהל פרוג
וכל העובר על כך, עובר על גזל גמור, ואין לו מחילה!

• הוסף לסימניות
לא ברור מה היו התמונות עד עכשיו בלתי ניתנות לשימוש???????? לא שהשתמשתי אבל זה לא היה ברור ואם אני רוצה בכל התמונות אזלטלפן לטלפון הנ"ל

• הוסף לסימניות
לא מדברים על הגלריה של פרוג, מדברים על התמונות שהועלו לתחרות של השבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yrzys;167435:
חברים ששלחו תמונות לפרויקט השבת ומעוניינים לקבל את התמונות לשימוש עוד לפני פתיחת הגלריה יעמדו איתי בקשר טלפוני: 03-5784886
מה הכונה לפני פתיחת הגלריה?
האם למי שצריך דחוף תמונות כרגע,
או שלאחר פתיחת הגלריה זה יהיה בתשלום גם למי ששלח תמונות?

• הוסף לסימניות
מי ששלח תמונות לשבת יקבל תמונות שבת ללא תשלום וכך הלאה, גם לאחר פתיחת הגלריה.
ההודעה היא למי שצריך עכשיו-דחוף!

• הוסף לסימניות
בתמונות שאני עצמי שלחתי, מותר לי כן להשתמש?
.........

• הוסף לסימניות
למה אני צריך להפסיד שהייתי אז בשיא הלחץ של העבודה ולא הצלחתי כמעט להיכנס?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לתקשורת. אם אכין עכשיו תמונות על שבת אוכל לקבל זכות שימוש עליהם וכן לשאר הדברים?

• הוסף לסימניות
במיוחד שהפרסום סביב ההשתתפות בפרוייקט היה די זניח וקל מאוד היה לפספס אותו...

• הוסף לסימניות
גם לי היה לחץ בלתי נסבל בעבודה ולא יכולתי להתפנות לצלם.
האם אי אפשר עדיין להצטרף, למרות שהבחירות כבר היו?
פשוט זו שאלה של זמן, זה הכל.
יש לי תמונות שצילמתי ולא היה לי זמן לשלוח.
לחנוכה עוד הספקתי.

• הוסף לסימניות
הצעה להנהלה:
אפשרי שמי שרוצה להצטרף ולקבל תמונות. יצלם גם הוא תמונות שקשורים לשבת, (ואם אפשר כמובן תמונות שלא נמצאות במאגר, דהיינו פרטים חדשים.)
זה גם יוסיף למאגר, ויוצא ש...זה נהנה (המצטרף) וזה, לא רק שלא חסר, אלא גם נהנה. (המאגר תמונות גדל)

• הוסף לסימניות
אני רק לא מבינה אני בזמנו צילמתי גם
איך אני מקבלת תמונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה