כללי הודעה: לכל לקוחות פונטייפ היקרים

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בימים אלו אנו משדרגים את כל הגופנים
השידרוגים שהוספו:
ליגטורות א-ל
הסרת הניקוד
הסרת גושי טקסט
הטעמים מוסרים אוטומטית בפונט.
ניקוד חליפי (הפונט תומך 3 סגנונות ניקוד)
אותיות חליפיות קצרות (ל' מקופלת ק' סופיות קצרות ועוד)
בלוק מקראי
הרחבת אותיות ברמת המקלדת (גם אותיות כמו ח' פ' ס' ועוד)
סימבולים ברמת המקלדת.(כמו (R) סנט רווח קשיח ועוד.
ספרות פורפוציונליות וטבולטורית.
כעת הפונטים יתמכו בקרנינג של ניקוד כך שניקוד באותיות צרות שיכולות להתנגש מקבלות התייחסות (ע"י הזחה של הניקוד במקומות הנצרכים)
הבחנה בין חולם מלא לחסר
תמיכה במתג אחרי ניקוד
מתג בין החטפים
אותיות צרות לכותרות

כל הפונקציות האלה נכנסות מהיום כברירת המחדל הבסיסית של כל הפונטים שימכרו בפורמט TTF
(לקוחות שכבר רכשו יקבלו את העידכונים אוטומטים ברגע שפונט שהזמינו שודרג)

תהליך השידרוג לוקח זמן (לפי הערכה 4 חודשים בערך עד שכל הפונטים יעברו שידרוג)
אבל בינתיים כל משפחה ברגע שעודכן, הלקוחות יקבלו את הפונט המשודרג.

הפונט פנינה ב-8 משקלים יהיה זמין בע"ה לקראת סוף שבוע הבא
בהמשך אעלה קובץ PDF עם דוגמא של כל משקלי הפנינה.
מיד אח"כ יתחילו להתווסף לאתר עוד כמות של גופנים חדשים.

הוספתי לתוכנה פונקציה של הפקת רשיון שימוש שישלח מעתה עם כל הזמנה של גופנים (או שליחה חוזרת של גופנים) כל הלקוחות שמעוניינים ברשיון שימוש כרגע, נא לשלוח לי הודעה בפרטי.

בברכה
אליהו פריד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;510986:
הוספתי לתוכנה פונקציה של הפקת רשיון שימוש שישלח מעתה עם כל הזמנה של גופנים (או שליחה חוזרת של גופנים) כל הלקוחות שמעוניינים ברשיון שימוש כרגע, נא לשלוח לי הודעה בפרטי.

בבקשה תסביר מה זה אומר

• הוסף לסימניות
וואו כל הכבוד!

אני שמח שהזמנתי פונטים דרכך ואני מחכה בכיליון עיניים לפונטים החדשים מסתבר שיש למה.

• הוסף לסימניות
אליהו
אני שמח להצטרף לחוג הלקוחות המאושר שלך!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד.
ממך ילמדו מו שאר החברות וכן יעשו. (אבל אני בספק גדול...)

• הוסף לסימניות
יפה לראות אותך מתקדם ככה.

מקווה לרכוש בתקופה הקרובה פונטים משלך.

• הוסף לסימניות
רבותי, אולי נדמה לכם שהחבילות יקרות, אז תביאו בחשבון שאצל מסטרפונט פונט מנוקד שווה 8 משקלים, ואצל פונטביט 16 משקלים, כלומר בערך 100-200 ש"ח למשקל (לפי חבילה של 140 במחיר מבצע), לעומת 20 ש"ח בערך אצל פונטייפ.
אצל פונטביט בלוק מקראי וכו' עולה עוד יותר.

---

אליהו, אני מבקש מאוד שתכניס את הפונטים הבאים מתוצרת פלרון:
-הדסה
-נרקיס חורב
-הרצוג (2 המשקלים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה