>> הודעה מוזרה בג'ימייל...

• הוסף לסימניות
מופיע לי בג'ימייל למטה משמאל, בקטן:
"כרגע בשימוש במקום אחד נוסף "
לא פתוח לי פעמיים במחשב.
מה זה אמור להיות???

• הוסף לסימניות
יש למישהו את הכתובת שלך והסיסמה? אולי האימייל שלך פתוח במקום אחר נוסף.
אולי השארת פתוח בעבודה או משהו כזה..

את יכולה גם לראות בתחתית העמוד, מתחת "פעילות אחרונה בחשבון" יש "פרטים", אפשר לראות מאיזה מחשב האימייל היה פתוח לאחרונה.

• הוסף לסימניות
זה מה שמלחיץ אותי...
לא אמור להיות לאף אחד.

• הוסף לסימניות
מתחת ל "כרגע בשימוש במקום אחד נוסף " יש לחצן- פרטים
שם את יכולה לראות אם זה פתוח במקום אחר

מלבד זאת- אני ממליצה לך להחליף סיסמה

• הוסף לסימניות
תראי אם יש 2 כתובות IP

• הוסף לסימניות
תנתקי את המישהו השני. יש לך אפשרות כזאת, ותחליפי מהר סיסמה.
אחכ כבר תסתכלי אם זו לא הכתובת IP של העבודה שלך.
תחת הכותרת 'פרטים' יש לך אפשרות של 'צא מתוך ההפעלות האחרות'. תלחצי ותחליפי סיסמה לפני שאחרים יחליפו לך..

• הוסף לסימניות
לא צריך להילחץ וגם לא בטוח שצריך להחליף סיסמא.
תבדקי אם ה IP שפתוח "במקום האחר" השני הוא ה-IP שלך או לא. אם הוא שונה - מישהו משתמש בחשבון שלך, תחליפי סיסמא כפי שייעצו לך. אם זהה - הבעייה כנראה בג'ימייל, שלא זיהה שהפעלה קודמת נסגרה ואין צורך להחליף סיסמא.

• הוסף לסימניות
תודה לכלוכם.
אכן דבר ראשון ניתקתי את המשתמש השני והחלפתי ססמא.
זה היה IP שונה, נוסף.
מה זה אמור להביע?? מעצבן אותי מאוד :( ...
מקווה שלא יחזור על עצמו :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה