דרוש מידע הודעה על הריון למעסיק חברת כח אדם

• הוסף לסימניות
עובדת חברת קבלן,
האם צריכה להודיע גם לחברת הקבלן על הריון או רק למעסיק בפועל?

• הוסף לסימניות
מה החוק אומר? כי לא ממש מתחשק לי להודיע להם,
אחרי הכל הם לא צריכים לדאוג למחליף בחל"ד והם לא אחראים לפיטורים

• הוסף לסימניות
ברור להודיע להם (אבל למיטב ידיעתי, מבחינת החוק אפשר לחכות עד חודש חמישי, ורק אז להודיע להם)
כי אחרת איך הם יחשבו בתלוש שעות הריון?

• הוסף לסימניות
לפי חוק - למוציא התלוש,
למעשה מומלץ לשתיהם ועדיף קודם למעסיק הישיר (כדי שלא תקדים החברת קבלן ותעדכן אותו לפנייך)

• הוסף לסימניות
זה מה שכתבתי:

שלום וברכה!
שמחה להודיע שב"ה אני בהריון,
אצא בע"ה לחל"ד בתחילת אוקטובר.

בברכה,
----

• הוסף לסימניות
אם המעסיק הוא גבר מרגיש לי יותר נוח ניסוח מסוג כזה: אני צפויה לצאת לחל"ד בעז"ה באוקטובר (אולי תלוי אם חרדי או לא)

• הוסף לסימניות
למשהי יש נוסח הודעה למעסיק - חברת כח אדם
מכירה מקום חרדי שמעדכנים כך בהודעת מייל:

שלום רב, מעוניינת לעדכן שאני עתידה לצאת לחופשת לידה ב19 לאוקטובר...

(קצת מצחיק, אבל יותר נעים. וכמובן שאם זה מעסיקה אישה באים אליה ופשוט מספרים לה.)

• הוסף לסימניות
מה החוק אומר? כי לא ממש מתחשק לי להודיע להם,
אחרי הכל הם לא צריכים לדאוג למחליף בחל"ד והם לא אחראים לפיטורים
יש לך 40 שעות הריון.
ואם את רוצה להשתמש בהן ודאי שאת צריכה לעדכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה