הודעה ראשונה...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אני כבר חמש שנים חבר בקהילה היקרה הזו ששמה 'פרוג', עוזר ונעזר בכל תחום שאפשר רק להעלות על הדעת... ברגעים אלו אני חונך את הודעתי הראשונה בפורום 'צילום'...
התחלתי גם להכיר את 'פרוג' מהזוית השניה/ראשונה, כתלמיד מן המניין בקורס צילום בסניף החדש בירושלים (אגב... מקום מיוחד, שווה להגיע לבקר)
אז, מקוה שלא תכעסו עליי אם אשאל מידי פעם שאלות של טירון... אני גם מקוה שתשתפו איתי פעולה ותעשירו אותי בעצה ובתבונה...

כמה שאלות ברשותכם:
איציק המליץ לנו על Canon 80D עם עדשה של טמרון 18-200/270mm

1. יש למישהו המלצה על חנות אמינה ובמחיר טוב בירושלים?

2. האם מומלץ לקנות עדשה/מצלמה יד שניה?

3. אם התשובה על שאלה 2 היא "כן", יש כאן מישהו שרוצה לשדרג ולמכור את המצלמה/עדשה הישנה שלו?

אשמח לשמוע את דעתכם, ובתודה מראש

שרגא

• הוסף לסימניות
ברוך הבא למועדון.
אם בחרת ללמוד בפרוג הגעת למקום הנכון!

אני יענה לך לגבי העדשה
העדשה שאיציק ממליץ היא עדשה זולה ופשוטה שמאד מתאימה לתקופת הלימודים בגלל הטווח הרחב שהיא נותנת.

מצד שני ברגע שאתה כבר תקלוט את העסק ותדע להסתכל על תמונה יותר לעומק
תתחיל להתאכזב מהביצועים שלה כי היא תכלס עדשה פשוטה
ולא תתן לך מענה להתקדם להגיע איתה לתמונות חדות.
פה היו צוחקים ואומרים שאפשר להשתמש בה למשקפת..

המלצה שלי אם אתה מרגיש בענין של הצילום
וחושב שאתה הולך להיות בעסק ולא רק לומד וקונה ציוד בשביל החויה
תשקיע מלכתחילה על ציוד יקר ואיכותי.

לשאלה איזה עדשה כן לקנות.
בשביל זה צריך לדעת על איזה כיוון צילום חשבת ללכת.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;n4888717:
ברוך הבא למועדון.
אם בחרת ללמוד בפרוג הגעת למקום הנכון!

המלצה שלי אם אתה מרגיש בענין של הצילום
וחושב שאתה הולך להיות בעסק ולא רק לומד וקונה ציוד בשביל החויה
תשקיע מלכתחילה על ציוד יקר ואיכותי.

לשאלה איזה עדשה כן לקנות.
בשביל זה צריך לדעת על איזה כיוון צילום חשבת ללכת.

בהצלחה!

בינתיים אני לא חושב לקנות ציוד יקר מידיי, נראה איך אני מתקדם עם הזמן...
אשמח לתשובה גבי השאלות שהעליתי

• הוסף לסימניות
לי יש עדשת 18-270 יד שניה במצב מצוין היתה חצי שנה בשימוש
תוכל לפנות אליי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ממליצה על פוטו פריזמה בירושלים.
מחיר ושירות טובים.

• הוסף לסימניות
אני לומדת כמה חודשים בקורס הצילום בבני ברק. קניתי בתחילת הלימודים את המצלמה והעדשה שאיציק המליץ, אני מרוצה מאד מהמצלמה, מהעדשה מעט פחות, בדיוק כמו שרותי המניק אמרה- היא מעולה להתחלה אבל בהמשך כשמבינים יותר בצילום מצפים ליותר ואז מתאכזבים מהביצועים.
לגבי השאלה אם לקנות יד שניה, מצלמה אני ממש לא ממליצה, שווה להשקיע יותר ולהיות בטוח שיש לך אחריות, שהיא לא עברה תיקונים וכו'
בעדשות זה שונה, אני יודעת על כמה שקנו עדשות יד שניה והיו מרוצים. הרבה הצלחה!

(אם תרצה בכל אופן לקנות עדשות יד שניה אז בקורס שלי יש כמה שמעונינות להשתדרג ומוכרות את העדשה 18-200, כמובן אם תחליט ללכת עליה למרות...כנ"ל)

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על פוטו שוורץ.
ניסיתי כבר לקנות בכמה חנויות,
ולמרות שלפעמים הם יוצאים קצת יותר יקרים,
זו חנות עם שירות הכי טוב לדעתי,
ולפעמים זה יותר חשוב ממחיר זול...!
הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rivki W;n4888888:
אני לומדת כמה חודשים בקורס הצילום בבני ברק. קניתי בתחילת הלימודים את המצלמה והעדשה שאיציק המליץ, אני מרוצה מאד מהמצלמה, מהעדשה מעט פחות, בדיוק כמו שרותי המניק אמרה- היא מעולה להתחלה אבל בהמשך כשמבינים יותר בצילום מצפים ליותר ואז מתאכזבים מהביצועים.
לגבי השאלה אם לקנות יד שניה, מצלמה אני ממש לא ממליצה, שווה להשקיע יותר ולהיות בטוח שיש לך אחריות, שהיא לא עברה תיקונים וכו'
בעדשות זה שונה, אני יודעת על כמה שקנו עדשות יד שניה והיו מרוצים. הרבה הצלחה!

(אם תרצה בכל אופן לקנות עדשות יד שניה אז בקורס שלי יש כמה שמעונינות להשתדרג ומוכרות את העדשה 18-200, כמובן אם תחליט ללכת עליה למרות...כנ"ל)

בכמה הם ירצו למכור?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
שלחתי במייל

• הוסף לסימניות
באיזה סוגי צילומים צריך עדשת מאקרו? רק בצילומים של אובייקטים קטנים מאוד? בקיצור, זה שימושי מאוד? צילום מוצרים אפשר עם עדשה לא מאקרו?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מקרו משמש בעיקר לתכשיטים/מוצרים קטנים מאוד או לצילומי חרקים :)
---
אני אישית משתמשת ב105 מאקרו לרוב צילומי המוצרים. אבל ממש לא צריך מאקרו למוצרי סטנדרט.
(יש לי גם 24-70 אבל אני משתמשת בה רק למוצרים גדולים {יחסית}.)

• הוסף לסימניות
אני מוכרת את 18-200
אפשר להיות איתי בקשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול יש לי עדשת בסיס ממש 18-55 הייתה בשימוש כחצי שנה פתוחה להצעות מחיר
והמייל שלי הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה