עזרה הודעות האימייל שלי מגיעות לספאם | מיילטראק

• הוסף לסימניות
היי,
בעבר השתמשתי במייל טראק, כרגע אני לא מצליחה להסיר אותו לגמרי אלא רק להשבית,
אמרו לי לאחרונה שכל מייל שמזוהה כמשתמש מיילטראק מסומן כספאם,
וכן, אני שולחת הודעות אימייל (דרך מערכת דיוור) והמיילים שלי מגיעים לספאם!

מה אפשר לעשות???

• הוסף לסימניות
לפני שבוע נתקלתי בבעיה זהה, אני משתמש באמצעות התוסף Unlimited Email Tracker by Snov.io
חזר אלי מייל (לפעמים לספאם) שההודעה שלי לא נשלחה כי היא מכילה תוכן מסוכן, השבתתי לזמן מה, וזה עבר.
עכשיו זה עובד עם זה.
לא יודע מה הסיפור.

• הוסף לסימניות
לפני שבוע נתקלתי בבעיה זהה, אני משתמש באמצעות התוסף Unlimited Email Tracker by Snov.io
חזר אלי מייל (לפעמים לספאם) שההודעה שלי לא נשלחה כי היא מכילה תוכן מסוכן, השבתתי לזמן מה, וזה עבר.
עכשיו זה עובד עם זה.
לא יודע מה הסיפור.
כנ"ל
לא השבתתי
מקווה שזה עבר

סיפור מוזר

• הוסף לסימניות
קשה מאוד עד בלתי אפשרי להוציא מייל שסומן כספאם על ידי הציידי ספאם של גוגל...
פתרון הכי פשוט הוא פשוט להחליף כתובת מייל,
אין לי מושג אבל מה לגבי התוסף הספציפי הזה ואם כשמשביתים אותו זה עוזר

• הוסף לסימניות
קשה מאוד עד בלתי אפשרי להוציא מייל שסומן כספאם על ידי הציידי ספאם של גוגל...
פתרון הכי פשוט הוא פשוט להחליף כתובת מייל,
אין לי מושג אבל מה לגבי התוסף הספציפי הזה ואם כשמשביתים אותו זה עוזר
נשמע הזוי להחליף כתובת מייל
לי זה קרה בכ3 כתובות מייל שפתחתי!!

• הוסף לסימניות
שרתי הספאם של גוגל קשוחים מאוד וכמעט בלתי אפשרי להחלץ מהם...
זאת בעיה קשה
כנראה לא הבנתם את הבעיה.
לא כתובת המייל הוגדרה כספאם, אלא נשלח לספאם בגלל שהכיל קישור חשוד, ללא זה הוא נשלח כרגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה