התייעצות הודעות מהדואר על קבלת חבילה -מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
אני מקבלת מידי יום מטמו הודעה על חבילה שטרם אספתי
הלכתי לחנות בה אמורה להיות החבילה והמוכר אומר שללא מספר מדף לא יכול לעזור לי כי יש לו מאות חבילות
פניתי לדואר ישראל (שלמרות שבאתר כתוב -נשלח מסרון הגעה ליחידה -לא נשלח כל מסרון ומסרתי מספר שיכול לקבל הודעת SMS) ולא נעניתי

מי יכול לכוון מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני מקבלת מידי יום מטמו הודעה על חבילה שטרם אספתי
הלכתי לחנות בה אמורה להיות החבילה והמוכר אומר שללא מספר מדף לא יכול לעזור לי כי יש לו מאות חבילות
פניתי לדואר ישראל (שלמרות שבאתר כתוב -נשלח מסרון הגעה ליחידה -לא נשלח כל מסרון ומסרתי מספר שיכול לקבל הודעת SMS) ולא נעניתי

מי יכול לכוון מה עושים?
בטמו יש לינק לחברת השילוח וכן מס' משלוח.

• הוסף לסימניות
ולמי פונים בדואר ישראל? כי עד כה לא ענו
תודה שאת מנסה לעזור
אפשר להכנס לאזור האישי באתר דואר ישראל ולהכניס את מס הטלפון ועוד פרטים שהוזנו בהזמנה ויתכן מאוד שיהיו פרטי איסוף

• הוסף לסימניות
תתקשרי לדואר למספר הרגיל, תכיני מראש מספר חבילה והם יגידו לך, ככה היה לי בכל אופן.
סתם אגב, זה הדבר היחיד שמעצבן בטמו, שהם רושמים עם ראש מרובע שהחבילה מחכה איפה שביקשת למרות שתמיד דואר ישראל מזיז אותה
ובאלי רושמים לך איפה היא נמצאת באמת....

בכל מקרה, אם יש לך מספר מעקב של החבילה בדואר יוכלו לעזור לך.
בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
תיכנסי למעקב חבילות של דואר ישראל ושם יש מקום להכניס את מספר המעקב של החבילה שכתוב בטמו בפרטי החבילה ושם הוא נותן את מספר המדף
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אפשר להכנס לאזור האישי באתר דואר ישראל ולהכניס את מס הטלפון ועוד פרטים שהוזנו בהזמנה ויתכן מאוד שיהיו פרטי איסוף
תיכנסי למעקב חבילות של דואר ישראל ושם יש מקום להכניס את מספר המעקב של החבילה שכתוב בטמו בפרטי החבילה ושם הוא נותן את מספר המדף
בהצלחה
תודה
עזרתן מאד
סודר הענין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה