www.prog.co.il
תודה ראיתי את הקישור הזהיש תוסף לכרום שמאפשר את זה
הסבר מפורט כאן:
![]()
דרוש מידע - תוסף חדש לצאט של גוגל. הקלטת הודעה קולית כמו בוואצפ. (לא יודעת אם כבר כתבו על זה כאן)
https://chrome.google.com/webstore/detail/chat-plus-for-google-chat/njkkenehdklkfdkmonkagaicllmnfcda/related מתקינים בקישור. מרעננים את המייל ומתווסף בצאט סימון כזה: ואחר כך: עם אופציה להקלטת הודעה ולשליחת מיקום. תהנו!!www.prog.co.il
פשוט פונים בפניות לנטפרי עם הקישור לתוסף והם אמורים לפתוח אם זה עומד לכללים שלהם.מסתבר שזה קשור לחסימה
לי יש ונטפרי וכל פעם שניסיתי זה עשה לי שגיאה
היה לי אותו עד לא מזמןתודה ראיתי את הקישור הזה
הבעיה שהוא לא נותן לי להוריד
אולי זה קשור לחסימה
יש מישהו שיש לו נטפרי וכן הצליח להתקין את התוסף?
לא ברור איך זה עובד..היה לי אותו עד לא מזמן
ועבד מצוין עם נטפרי
הסרתי כי זה הכביד על הגלישה
הוא רואה קישורלא ברור איך זה עובד..
אם הצד השני לא התקין את התכנה, אז מה הוא רואה?
ואיך הורדת את זה?היה לי אותו עד לא מזמן
ועבד מצוין עם נטפרי
הסרתי כי זה הכביד על הגלישה
תודה!אפשר בסקייפ
בעקרון כן...תודה!
אפשר הסבר איך משתמשים בזה?
מורידים סקייפ למחשב וזהו?
יודעת אם זה פתוח בנטפרי?בעקרון כן...
כןיודעת אם זה פתוח בנטפרי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים