עזרה הודעות SMS- עזרה מישהו?..

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
מישהו יודע אם כשמוציאים סים מפלאפון- הודעות שנשלחו אליו בזמן הזה אמורות להתקבל כשמכניסים אותו חזרה לפלאפון או שזה אבוד?
אשמח ממש לעזרה
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לכאורה זה כמו שנמצאים במקום ללא קליטה, מה קורה אז?

• הוסף לסימניות
תודה, אני לא צריכה, יש לי סים עם SMS, רק שואלת את הנ"ל
תודה על הרצון לעזור:)

• הוסף לסימניות
נראה לי שאת אמורה לקבל את ההודעה כשאת מכניסה חזרה את הסים\כשיש קליטה

• הוסף לסימניות
בשונה ממקרים בהם אין קליטה,
במקרה שהסים מוצא,
ההודעות לא מתקבלות בכלל.
גם לאחר שמחזירים את הסים.

(מניסיון של כמה סימים, וכמה פלאפונים.)

• הוסף לסימניות
דוקא לי הגיעו הודעות כשהחלפתי סים היות והתקלקל,
שלחו לי תוך כדי התהליך הודעות מהחברה ואחרי שהסים נקלט הגיעו ההודעות

• הוסף לסימניות
דוקא לי הגיעו הודעות כשהחלפתי סים היות והתקלקל,
שלחו לי תוך כדי התהליך הודעות מהחברה ואחרי שהסים נקלט הגיעו ההודעות
הסים המקולקל היה במכשיר בזמן הזה?
כי אם כן, זה הגיוני.

• הוסף לסימניות
לא, לא היה בכלל סים, אח"כ הכנסתי את הסים החדש ואחרי כשעה הוא חובר, ואז ראיתי ששלחו לי הודעות מהחברה תוך כדי לביצוע מהיר נא כנסו ל.... וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה