הודעת שגיאה בסגירה באפטר אפקטס

• הוסף לסימניות
מה זה אומר? איך אפשר לפתור את זה?
אחרי הסגירה מופיעים 2 פסים שחורים בצדדים שאומרים שזה לא בגודל הנכון!

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 19.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
זה נראה שיש לך בעיה ביחס הפיקסלים. 1.09 לעומת 1.00

• הוסף לסימניות
ואיך אני פותרת את זה?
פתחתי קומפוזיציה בדיוק לגודל הפיקסלים של המסך
ובכל אופן יש בעיות בסגירה!!!

• הוסף לסימניות
איפה המורות שלי?
אופק הפקות, ומקסימדיה???

• הוסף לסימניות
תעלי צילום מסך של חלון היצוא

• הוסף לסימניות
כנראה שהקומפוזיציה משום מה ביחס פיקסלים של 1.09 במקום 1.00
כנסי להגדרו הקומפ ושני את זה בפנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;1354562:
כנראה שהקומפוזיציה משום מה ביחס פיקסלים של 1.09 במקום 1.00
כנסי להגדרו הקומפ ושני את זה בפנים

תוכלי להראות לי איפה זה
מאד מאד תעזרי לי

תודה!

• הוסף לסימניות
הוא בסך הכל מודיע לך שהמקור היה ב 1.09 והוא משנה אותו ל1.00

• הוסף לסימניות
בתפריט קומפוזישן כנסי לקומפוזישן סטינג (סליחה על העברית, אין לי זמן לאנגלית:) בשדה פיקסל אספקט רטיו תבחרי סקוור פיקסלס
הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;1357695:
בתפריט קומפוזישן כנסי לקומפוזישן סטינג (סליחה על העברית, אין לי זמן לאנגלית:) בשדה פיקסל אספקט רטיו תבחרי סקוור פיקסלס
הצלחה!

אדיר!
סוף סוף את שבאמת עוזרת

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה