עזרה הווצאפ מתנתק לי ! מישהו יודע למה??

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לעבודתי לווצאפ. לקחתי מכשיר (די ישן) והכנסתי לתוכו סים כדי שיהיה לי מס' לווצאפ. המטרה היתה להתקין את הווצאפ למחשב כדי שאוכל לעבוד מהמחשב בלבד ללא המכשיר.
ואכן היו כמה שבועות שהווצאפ על המחשב עבד לי מעולה- גם כאשר המכשיר היה מכובה!
לאחרונה הווצאפ שעל המחשב מתנתק כל הזמן, ואני נאלצת שוב ושוב להדליק את המכשיר ולהתחבר מחדש עם המחשב...(פעולה שאורכת זמן רב בגלל שהמכשיר ישןןן) אפילו כמה פעמים ביום.
אציין שבגלל שהמכשיר ישן הוא מתנתק מעצמו אם הוא לא מחובר למטען ובאופן כללי הוא איטי מאוד ולכן האופציה להשתמש במכשיר או להשאיר אותו דלוק לא רלוונטית.

מי שיודע למה הווצאפ במחשב מתנתק ואיך אפשר לסדר זאת- יעזור לי מאוד!!
תודה מראש

• הוסף לסימניות
הווצאפ במחשב נמצא בכרום ? או שזה אפליקציה שמותקנת על המחשב
אם זה אפליקציה אז כדאי למחוק ולהתקין שוב לראות אם זה מסתדר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קחי בחשבון שעוד מעט הוואטסאפ יפסיק לעבוד במכשירים ישנים.

• הוסף לסימניות
אולי זה יפתור לך את הבעיה. מה שבטוח שזה הרבה יותר נוח
תודה! אכן עובד
אבל: א. לא רואים את ההיסטוריה של השיחות כלל...
ב. אין אפשרות מחיקה/העברה/תגובה להודעות:(

• הוסף לסימניות
ניסית בטא? (חושבת שככה נקרא)
הוא לא אמור להיות תלותי במכשיר

• הוסף לסימניות
תודה! אכן עובד
אבל: א. לא רואים את ההיסטוריה של השיחות כלל...
ב. אין אפשרות מחיקה/העברה/תגובה להודעות:(
א. זה נכון קצת. יש היסטוריה נראה לי רק שנה אחורה בערך
ב. יש אפשרות של מחיקה. העברה. תגובה. לחיצה על הודעה עם העכבר בצד ימין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה