הוט שלום

• הוסף לסימניות
נציג הוט: "הוט שלום"
אני : "שלום, עברתי לפני כחודש לתשתית של בזק ושלחתי לכם הודעה דרך אתר נתק, אני רוצה רק לוודא שניתקתם אותי"
נציג הוט: "לא מופיעה כאן שום בקשה את עדיין מחוברת"
אני: "סליחה??? שלחתי לכם לפני חודש בקשה לניתוק ויש לי אישור על זה, תבטלו עכשיו את החיובים ותוודאו שלא יגבו לי על התקופה הזו סתם"
נציג: "אני לא מוסמך לעשות דבר כזה את מחוברת, תמתיני איתי רגע על הקו"

רגע(10 דקות)

נציג: "אני מודה לך על ההמתנה, תאמרי לי בבקשה למה החלטת להתנתק?"
אני:"שרות גרוע, טכנאי שנקבע למועד מאוחר והבריז באותו יום בטענה שלא הייתי זמינה כשהייתי זמינה כל היום, גביית כספים שלא כדין, אין עם מי לדבר בשרות לקוחות, צריך עוד?"
נציג: מעביר אותי להמתנה בלי מילה נוספת.

המתנה (כ-6 דקות)

נציגה: "הוט שלום מדברת סעידה במה אוכל לעזור?"
אני: "אההם, למה העבירו אותי אלייך בדיוק?"
נציגה: "אני שרות לקוחות מה זאת אומרת, מה את צריכה?"
אני: חוזרת על הסיפור עם אתר נתק ומסיימת בכך שאני לא מוכנה שיגבו לי אגורה מיותרת
נציגה: "על איזה אגורה את מדברת (אחרי שסיפרתי לה ולנציג את כל הסיפור)
אני: "תגידי מה עובר עליכם אני עכשיו הסברתי לך ומקודם לנציג שאני מנסה להתנתק ממכם, שלחתי לכם הודעה לניתוק כי עברתי לבזק, וכו וכו וכו"
נציגה:"אה אוקיי, תוכלי לאמר לי למה את מתנתקת? מה הסיבה טכנית? מחיר? מה?"
אני:חוזרת על סיבת הניתוק
נציגה: "טוב אני מעבירה אותך לנציגה שתנתק אותך עכשיו"

המתנה (כ 6 דקות נוספות)

נציגה :"שלום מדברת פטימה במה אוכל לעזור?"
אני: חוזרת על הסיפור בדרישה לניתוק מיידי
נציגה:"רגע, למה את מבקשת להתנתק?"
אני: "אני לא רוצה לענות פעם שלישית על השאלה הזאת! נתקו אותי וזהו"
נציגה: "אבל אני חייבת לכתוב סיבה לניתוק"
אני: "אני לא אוהבת את הצבע של הלוגו שלכם, טוב? את יכולה לקרא מה שהנציגים הקודמים כתבו?"
נציגה : "זה לא סיבה מוצדקת, אני צריכה סיבה הגיונית, מה , מחיר? טכני? מה רק כי הטכנטי לא הגיע?" (אז היא כן קראה...)
אני: "לא, לא רק, אני רוצה להתנתק בבקשה!!"
נציגה: "אני לא מוסמכת לנתק אבל אני אפתח בקשה ויחזרו אלייך"
אני: "ובינתיים המנוי פעיל וממשיכים לגבות לי 80 שקל???? לא!! נתקו אותי מהיום ששלחתי הודעה מנתק"
נציגה: "אין לי כאן כפתור ניתוק, אני לא יכולה, אני רוצה לעזור לך אבל אין לי מה לעשות, יחזרו אלייך"

למי שהיה סבלנות לקרא עד עכשיו אודה מאוד לרעיון מה אני עושה הלאה????
:mad::eek::rolleyes::confused::mad::eek::rolleyes::confused::confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
דברי עם חברת האשראי שלך שיפסיקו את הגבייה..
או בטלי את ההו"ק מול הבנק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1154261:
נציג הוט: "הוט שלום"
אני : "שלום, עברתי לפני כחודש לתשתית של בזק ושלחתי לכם הודעה דרך אתר נתק, אני רוצה רק לוודא שניתקתם אותי"
נציג הוט: "לא מופיעה כאן שום בקשה את עדיין מחוברת"
אני: "סליחה??? שלחתי לכם לפני חודש בקשה לניתוק ויש לי אישור על זה, תבטלו עכשיו את החיובים ותוודאו שלא יגבו לי על התקופה הזו סתם"
נציג: "אני לא מוסמך לעשות דבר כזה את מחוברת, תמתיני איתי רגע על הקו"

רגע(10 דקות)

נציג: "אני מודה לך על ההמתנה, תאמרי לי בבקשה למה החלטת להתנתק?"
אני:"שרות גרוע, טכנאי שנקבע למועד מאוחר והבריז באותו יום בטענה שלא הייתי זמינה כשהייתי זמינה כל היום, גביית כספים שלא כדין, אין עם מי לדבר בשרות לקוחות, צריך עוד?"
נציג: מעביר אותי להמתנה בלי מילה נוספת.

המתנה (כ-6 דקות)

נציגה: "הוט שלום מדברת סעידה במה אוכל לעזור?"
אני: "אההם, למה העבירו אותי אלייך בדיוק?"
נציגה: "אני שרות לקוחות מה זאת אומרת, מה את צריכה?"
אני: חוזרת על הסיפור עם אתר נתק ומסיימת בכך שאני לא מוכנה שיגבו לי אגורה מיותרת
נציגה: "על איזה אגורה את מדברת (אחרי שסיפרתי לה ולנציג את כל הסיפור)
אני: "תגידי מה עובר עליכם אני עכשיו הסברתי לך ומקודם לנציג שאני מנסה להתנתק ממכם, שלחתי לכם הודעה לניתוק כי עברתי לבזק, וכו וכו וכו"
נציגה:"אה אוקיי, תוכלי לאמר לי למה את מתנתקת? מה הסיבה טכנית? מחיר? מה?"
אני:חוזרת על סיבת הניתוק
נציגה: "טוב אני מעבירה אותך לנציגה שתנתק אותך עכשיו"

המתנה (כ 6 דקות נוספות)

נציגה :"שלום מדברת פטימה במה אוכל לעזור?"
אני: חוזרת על הסיפור בדרישה לניתוק מיידי
נציגה:"רגע, למה את מבקשת להתנתק?"
אני: "אני לא רוצה לענות פעם שלישית על השאלה הזאת! נתקו אותי וזהו"
נציגה: "אבל אני חייבת לכתוב סיבה לניתוק"
אני: "אני לא אוהבת את הצבע של הלוגו שלכם, טוב? את יכולה לקרא מה שהנציגים הקודמים כתבו?"
נציגה : "זה לא סיבה מוצדקת, אני צריכה סיבה הגיונית, מה , מחיר? טכני? מה רק כי הטכנטי לא הגיע?" (אז היא כן קראה...)
אני: "לא, לא רק, אני רוצה להתנתק בבקשה!!"
נציגה: "אני לא מוסמכת לנתק אבל אני אפתח בקשה ויחזרו אלייך"
אני: "ובינתיים המנוי פעיל וממשיכים לגבות לי 80 שקל???? לא!! נתקו אותי מהיום ששלחתי הודעה מנתק"
נציגה: "אין לי כאן כפתור ניתוק, אני לא יכולה, אני רוצה לעזור לך אבל אין לי מה לעשות, יחזרו אלייך"

למי שהיה סבלנות לקרא עד עכשיו אודה מאוד לרעיון מה אני עושה הלאה????
:mad::eek::rolleyes::confused::mad::eek::rolleyes::confused::confused::confused::confused:

מצטרפת לשערוריה!!!!
יש מי שכן נהנה מהשירות שלהם????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1154268:
דברי עם חברת האשראי שלך שיפסיקו את הגבייה..
או בטלי את ההו"ק מול הבנק

אז זהו שהם ימשיכו לצבור עלי חוב בשקט ואחרי שנה ישלחו לי מכתבי גביה ממשרד עורכי דין...מניסיון עם התנתקות מקו הטלפון שלהם, כמעט אותו סיפור בדיוק

• הוסף לסימניות
אני עשיתי ניוד ואוטומטי זה התנתק - הם התקשרו אלי לצורך לקיחת המודם - וכבר 3 פעמים השליח לא הגיע - אבל אין גביה

• הוסף לסימניות
גם אני ניסיתי לפני זמן מה להתנתק מאחת מהחברות האלו. כששום דבר לא עזר עשיתי כך:
פקססתי לחברה מכתב מלא איומים וציינתי ששלחתי העתק לקו החם של יתד, למשרד התקשורת ולכל מי שעלה בדעתי... הם הבינו שחור על גבי לבן שהולך להיות שמח. תוך שעה נציגה לחוצה ונעלבת שלהם חזרה אלינו, מה זה הרעש הזה?
הם רדפו אחרינו שנתנתק.
בהרבה מקרים נוכחתי לראות שזה עוזר.

• הוסף לסימניות
שום כלום, בלי איומים בלי כלום, פשוט לעשות.

תשלחי מכתב למשרד התקשורת עם העתק ל"הוט".
תכתבי שם הכל , שרצית להתנתק מהוט ושהם ענו לך ככה וככה ושהם לא עושים את זה ושאת מבקשת את עזרתם בהתנתקות.

ואז תראי איך הם כבר מצליחים להשיג אותך גם כשאת לא זמינה...

• הוסף לסימניות
בזק לא יותר טובים, קחו בחשבון,
עשיתי אצלם מרכזיה וירטואלית, כבר שנה שאחד הקוים לא פועל אבל אין עם מי לדבר. כשבררתי על ההתחברות- הם היו סופר נחמדים והיתה לי אפילו נציגה פרטית!!! אבל אחרי שכבר התחברתי- שום כלום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י saranus;1154297:
אני עשיתי ניוד ואוטומטי זה התנתק - הם התקשרו אלי לצורך לקיחת המודם - וכבר 3 פעמים השליח לא הגיע - אבל אין גביה

את צריכה לוודא את זה, לפני כשלוש שנים עשיתי גם ניוד והפסקתי את ההו"ק אחרי שהחזרתי את המודם כבר, ופתאום התחלתי לקבל הודעות בדואר על חובות נוספים, מסתבר שהם היו גובים אז(אולי גם היום) דמי התנתקות כל שהם-250 בערך, וכיוון שהפסקתי את ההו"ק לא היה להם איך לגבות ממני, הייתי בהתנהלות טלפונית מולם והסברתי להם שזה לא בעיה שלי שלא יידעו אותי שנשאר עוד תשלום (שילמתי להם על כל התקופות שהשתמשתי, ואף אחד לא ידע להגיד לי על מה עוד 250, אחר כך קראתי באיזה מקום שהם לוקחים דמי התנתקות)ונציגה בכירה סגרה את הסיפור, ואמרה שאני לא צריכה לשלם את זה ואחרי מעל חצי שנה מה? הפתעה, חוב להוט 300 שקל פלוס דמי גביה של ע"ד עוד איזה 300, לא זוכרת בדיוק!

נכתב ע"י מיריG;1154306:
גם אני ניסיתי לפני זמן מה להתנתק מאחת מהחברות האלו. כששום דבר לא עזר עשיתי כך:
פקססתי לחברה מכתב מלא איומים וציינתי ששלחתי העתק לקו החם של יתד, למשרד התקשורת ולכל מי שעלה בדעתי... הם הבינו שחור על גבי לבן שהולך להיות שמח. תוך שעה נציגה לחוצה ונעלבת שלהם חזרה אלינו, מה זה הרעש הזה?
הם רדפו אחרינו שנתנתק.
בהרבה מקרים נוכחתי לראות שזה עוזר.

נכתב ע"י bracha;1154319:
שום כלום, בלי איומים בלי כלום, פשוט לעשות.

תשלחי מכתב למשרד התקשורת עם העתק ל"הוט".
תכתבי שם הכל , שרצית להתנתק מהוט ושהם ענו לך ככה וככה ושהם לא עושים את זה ושאת מבקשת את עזרתם בהתנתקות.

ואז תראי איך הם כבר מצליחים להשיג אותך גם כשאת לא זמינה...

זה מייאש שצריך לבזבז כמות כזו של זמן ואנרגיות רק כדי שלא יגנבו אותך

• הוסף לסימניות
אני בשיחות האלו טורחת להקליט, ולהגיד בתחילת שיחה שהשיחה מוקלטת כדי למנוע סחבת מיותרת ....
זה עוזר פלאים!
חוץ מזה תמיד אני שואלת לשם הנציג ולשם משפחתו. כדי שאם הוא ישגע אותי, אוכל להתלונן ספציפית(זה אחרי ששמעתי שנציג שמתנתקים אצלו מקבל הורדת שכר) לא יודעת אם זה נכון או לא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;1154366:
(זה אחרי ששמעתי שנציג שמתנתקים אצלו מקבל הורדת שכר) לא יודעת אם זה נכון או לא...
בגלל זה הם מעבירים אתך מאחד לשני :D
אגב הם לא אומרים שמות אמיתיים ההוראה ממה שהבנתי במקומות כאלה להזדהות בשם בדוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1154373:
בגלל זה הם מעבירים אתך מאחד לשני :D
אגב הם לא אומרים שמות אמיתיים ההוראה ממה שהבנתי במקומות כאלה להזדהות בשם בדוי

אני חושבת שיש להם מס' מסוים של התנתקויות שהם יכולים לבצע ואם הם לא עוברים אותה הם מקבלים העלאה, או ההיפך.

• הוסף לסימניות
סוף הסיפור:
החלטתי שאני לא אפנה אליהם כמה ימים כדי בתקווה שהעניין יסתדר, היום התקשרו אלי ואמרו שמנתקים אותי מהיום ששלחתי בקשה לניתוק, אז ברוך ה' הסתדר בלי הרבה בזבוז זמן וכח.

מקווה עדיין שלא יהיה לי הפתעות מהם כמו שהיה בהתנתקות מהטלפון, אבל בעקרון נציגה בכירה התקשרה ואמרה שניתקו אותי...

• הוסף לסימניות
הי

אל תהיי פריירית
תבקשי שיחזירו לך כסף מהפעם הראשונה שביקשת להתנתק.
יש לך תמכתב שכתבת להם לא?
וחוצמזה בזק מודיעים ביום ההתקנה לחברה הקודמת על ניתוק הקו, תודאי אצל בזק

אני היתי בחברת נטויזן, וקיבלתי את כל הסכום ששילמתי מאז הודעת הניתוק הזיכוי באשראי

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;1157276:
אל תהיי פריירית
תבקשי שיחזירו לך כסף מהפעם הראשונה שביקשת להתנתק.
יש לך תמכתב שכתבת להם לא?
וחוצמזה בזק מודיעים ביום ההתקנה לחברה הקודמת על ניתוק הקו, תודאי אצל בזק

אני היתי בחברת נטויזן, וקיבלתי את כל הסכום ששילמתי מאז הודעת הניתוק הזיכוי באשראי

בהצלחה

אני אמורה לשלוח להם את המכתב של הבקשת ניתוק בפקס והם טוענים שיזכו אותי

• הוסף לסימניות
אני רק שלחתי הודעה דרך נתק, יום אחרי כבר הייתי מנותק.
תבדקי עוד פעם דרך נתק אולי יש שם שירות לקוחות שיוכל לעזור לך.

• הוסף לסימניות
התיאור בתחילת האשכול מעורר בי חלחלה...
אני רדפתי אחרי הוט במשך כמה חודשים על מלא ניתוקים שהיו לי באינטרנט, ורק אחרי שפניתי למועצה לצרכנות הם התחילו להתעורר והתקשרו אלי לתת לי חודש חינם. התעקשתי איתם ואיימתי שאפנה שוב למועצה לצרכנות והסכימו לתת לי חודשיים חינם, אני מחכה שיעבור החודש הבא של הפיצוי כדי שאוכל להתנתק מהם.. מקווה שלא אעבור כאלו סרטים ומרדפים כי כבר נמאס לי מהטלפונים אליהם.....

• הוסף לסימניות
כמו שאמרתי, מקווה שהסיפור נגמר (אולי מישהו מהם גולש בפרוג אז נבהלו :D)
ממה שהם טוענים יזכו אותי ואני מקווה שזה משהו שיעבור בקלות....תודה על כל העצות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת