כן, אני מזמינה המון,
באתר אני בודרת ורואה וכו
ואז מתקשרת 037208292 ומזמינה דרך נציג,
מגיע לי תוך שבוע- גג שבוע וחצי,
סחורה מהממת, ואיכותית ממש!!!!
מתי הזמנתן לאחרונה?הרבה סבלנות יש להם בלגן עלול לקחת מלא זמן במוקדהשירות אין מענה ימים שלמים וגם לא תמיד כזה זול.
מה שכן-איכותי יפה מבחר ...
למה ככה ולא ישירות מהאתר?כן, אני מזמינה המון,
באתר אני בודרת ורואה וכו
ואז מתקשרת 037208292 ומזמינה דרך נציג,
למה ככה ולא ישירות מהאתר?
גם אני, עד שהתחלתי לחכות המון זמן בטל' עד שיענו....1. באתר זה פחות בטוח, שמעת בטח על סיפורים....
2. זה הרבה יותר מסודר וקל לדעתי,
ניסתי פעם אחת כך בעקבות המלצה של חברה ןפשוט התמכרתי![]()
למה? לא קרה לי שחיכיתי יותר מעשר דקות...גם אני, עד שהתחלתי לחכות המון זמן בטל' עד שיענו....
הגיע לך בכלל מספר מעקב?ואני מחכה לחבילה שלי כבר כמעט חודש
יש מה לעשות ?
קבלתי,הגיע לך בכלל מספר מעקב?
כי אני ביצעתי הזמנה לפני כחודש פלוס, ואחרי שבוע ראיתי שלא הגיע מס' מעקב
פניתי במייל ולא היתה תגובה, וכשהתקשרתי הנציגה התנצלה באדיבות בריטית טיפוסית, ובישרה לי שקרתה תקלה וההזמנה שלי בוטלה!
הייתי צריכה להזמין שוב (כמובן שקיבלתי החזר על ההזמנה הקודמת)
ויצא שחיכיתי די הרבה זמן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים