הומאופתיה לבחילות - הודעה לנשים

• הוסף לסימניות
נודע לי דרך כמה נשים שסבלו נוראות מבחילות והקאות בהריון,
על גברת שמייצרת/מייבאת (אינני יודעת במדויק, אברר) כדורים הומאופתיים לענין,
כולן דיווחו על הפסקת התופעות בתוך שבוע ימים,
אחת מהן סבלה מכמות כ"כ גדולה של הקאות שהייתה מתייבשת, לבי"ח וכו'..
והסיפור שלה נגמר!

אני לא 'יבואנית' של זה או משהו,
אין לי את זה בבית לתת למי שצריכה,
אבל כיוון שאותה אישה היא מכרה של אמי,
ואני רואה בזה תשועה גדולה להרבה נשים -
בכ"א לפי השמועות של הנשים הנרגשות...

אז מי שמעונינת יכולה לפנות אלי באישי,
אוכל להפנות אותה אליה או להביא דרכי,
היא יכולה לשלוח לי או משהו.

תרגישו טוב תמיד,
בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
יש לזה אישור רפואי?
נראה לי קצת מסוכן שאישה תחליט על דעת עצמה בתקופה שכזו ליטול כל כדור שלא יהיה. העובדה שזה הומאופטי עדיין לא אומרת שזה לא עלול חלילה גם להזיק, הלא כן?

• הוסף לסימניות
זו מישהי מוסמכת מאד,
אין בזה שום חשש.
מי שרוצה פרטים יכולה לפנות באישי, בכל מקרה..

• הוסף לסימניות
יש גם לרינה פארם בירושלים מוצר כזה
מעולה!

• הוסף לסימניות
יש את אביגיל שטרנבוך מרפאה ברפואה משלימה
עזרה לי רבות 026514281
יש לה הצלחות
רפואה שלמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה