דרוש מידע הונאה בבקשת פרטים אישיים וצילום תעודת זהות - יש ענין לדווח במשטרה?

• הוסף לסימניות
התקשרו לבני הנשוי, מכרו לו איזה סיפור של בדיקת מס, ובקשו שישלח צילום ת.ז. משני צדדים + ספח + יחתום (דיגיטלית)
הוא שלח הכל במייל כפי שהתבקש. ילד טוב, אין מה לאמר...
כמובן שמאז לא שמע מהם.
אני בלחץ, שזה יכול לגרום לו נזק גדול.
האם יש לכם נסיון אם כדאי להגיש תלונה במשטרה במקרה כזה? אולי כדי למנוע תביעה עתידית חלילה, אם עשו במידה הזה שימוש בלי ידיעתו?!
משהו נוסף שכדאי לעשות?

• הוסף לסימניות
התקשרו לבני הנשוי, מכרו לו איזה סיפור של בדיקת מס, ובקשו שישלח צילום ת.ז. משני צדדים + ספח + יחתום (דיגיטלית)
כמובן שמאז לא שמע מהם.
האם יש לכם נסיון אם כדאי להגיש תלונה במשטרה במקרה כזה? אולי כדי למנוע תביעה עתידית חלילה, אם עשו במידה הזה שימוש בלי ידיעתו?!
משהו נוסף שכדאי לעשות?
כדאי לדווח למשטרה
יודע על מה חתם?

• הוסף לסימניות
כמובן שמאז לא שמע מהם.
משהו נוסף שכדאי לעשות?
לפני שרצים למשטרה, לבדוק איזה חברה התקשרה אליו, מה כתבו בטופס, מה המייל?
זה לא חייב להיות גנבים אלא סוכן ביטוח שרוצה לנהל את התיק הביטוחי
אם אכן זה סתם מישהו בלי שם זה אכן מחשיד מאוד..

• הוסף לסימניות
כמובן שמאז לא שמע מהם.
משהו נוסף שכדאי לעשות?
מה המספר שהתקשר אליו, מי עומד מאחוריו?
לאיזה מייל הוא שלח?

יכול להיות שיתברר שזה באמת משרד שעוסק בתחום, והם לא חזרו אליו כי הוא לא בקריטוריונים ולא זכאי להחזר מס

• הוסף לסימניות
ברגע שיש תאריך הנפקת ת.ז. אפשר להשתמש בזה להרבה דברים..
אני הייתי מתלוננת במשטרה, מקסימום.. ;)
[למרות שזה בהחלט לא נשמע טוב!!]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה