הוספת טופס בתחתית עמודי גלריה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני מעוניינת להוסיף טופס בעמודי הגלריה,
הדרך שעשיתי כרגע היא ווידג'ט טופס בסיידבר, ואז בפריסת העמודים להגדיר עמודי גלריה עם סיידבר, הבעיה היא שהאופציה היא או סיידבר בימין או בשמאל. ואני מעוניינת שהטופס יהיה בתחתית העמוד לרוחב,
איזה עוד דרך יכולה להיות?

אשמח לעצות

• הוסף לסימניות
איזה תבנית?
פוג'ו?
אז את יכולה לבנות את הדף של הגלריה דרך הבילדר
לשים גלריה
ומתחת להוסיף טופס. (שורטקוד)

• הוסף לסימניות
אכן פוג'ו
יש הרבה גלריות באתר, ואני חייבת שזה יהיה אוטומטית בכל עמוד גלריה חדש
אין אפשרות לבנות עמוד לכל גלריה בנפרד

• הוסף לסימניות
שרית הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא להגדיר עמוד דרך הבילדר, להכניס וידג'ט של גלריות שבו תצייני את כל הגלריות שאת רוצה שיופיעו וכמובן שאת יכולה בעמוד להוסיף וידג'ט של טופס איפה שאת רוצה.
החסרון היחידי זה שלא תוכלי ליצור גלריות עם המסנן שבלחיצה מציג רק את הקטגוריה הנבחרת.

• הוסף לסימניות
אגב את יכולה להגדיר לוידג'ט הגלריות שיציג רק גלריה אחת.
ואז את יכולה לשכפל את העמוד כמה פעמים שתרצי ורק להחליף את הקטגוריה של הגלריה בוידג'ט

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי תמנה,יש הרבה מאד גלריות,ואני גם צריכה את המסנן קטגוריות..

• הוסף לסימניות
כתבת שלכל גלריה עמוד משלה או שלא הבנתי.
אם חייבים את המסנן, אז הדרך היחידה להוסיף וידג'ט בעמוד הגלריות של פוג'ו זה ע"י האלמנטור שלהם. הוא היחידי שמאפשר זאת
אבל עדיין זה לא פתרון מושלם.
או שאפשרי להוסיף איזור וידג'ט לעמוד הזה.
תתקיני תוסף שנקרא WHAT THE FILE
וכשאת צופה בעמוד הגלריה, הוא יראה לך איזה עמודים כלולים בעמוד הגלריה שאת רוצה להוסיף בו איזור וידג'ט.
יש הדרכות להוספת איזורי וידג'ט לעמודים.
אפשר לחפש בגוגל
אם לא תסתדרי, יידעי אותי ואחפש לך הדרכה

נכתב ע"י sarit_f;2224953:
לא רלוונטי תמנה,יש הרבה מאד גלריות,ואני גם צריכה את המסנן קטגוריות..

• הוסף לסימניות
תודה יקרה,
כמו שכתבתי, חשבתי על פתרון של הוספת אזור וידג'ט כסיידבר, ואפשר לעשות את זה עם הכלים של פוג'ו, העניין שהוא נותן לי להוסיף רק בימין או בשמאל, לא בתחתית העמוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;2225040:
תודה יקרה,
כמו שכתבתי, חשבתי על פתרון של הוספת אזור וידג'ט כסיידבר, ואפשר לעשות את זה עם הכלים של פוג'ו, העניין שהוא נותן לי להוסיף רק בימין או בשמאל, לא בתחתית העמוד

עם התוסף הזה: https://wordpress.org/plugins/custom-sidebars/
תוכלי להתקין סיידבר גם בתחתית העמוד.

• הוסף לסימניות
ניתן להגדיר זאת בכל עמוד באתר.
תנסי לעבוד לפי ההוראות בתוסף.
בוידז'טים הוא אמור לתת לך אפשרות להוסיף סיידבר חדש ובו את יכולה לשים טופס.
ובעמוד של הגלריה בצד שמאל יהיה לך אפשרות לבחור לאן לשייך את הסיידבר הזה, לדוג' לפוטר.
ואז רק בעמוד הספציפי יהיה טופס בפוטר.

• הוסף לסימניות
אבל אני לא מעוניינת שזה יגע לי בפוטר, יש פוטר קבוע לאתר

• הוסף לסימניות
אני עבדתי עם זה בתבנית לא של פוג'ו והיה שם עוד אפשרויות כמו main bottom ולשם קישרתי את הסיידבר החדש.

יש עוד תוסף נחמד להוספת סיידברים שיצא לי לעבוד איתו בעבר והוא מוסיף סיידבר לאיפה שאת מעוניינת באתר.
הותסף הוא: https://wordpress.org/plugins/content-aware-sidebars/
תבדקי אם הוא כן מתאים לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה