דרוש מידע הוספת פלטה לשולחן סלון

• הוסף לסימניות
קניתי לפני שנים שולחן לסלון. הסלון שלי היה קטן ונכנס לי רק שולחן קטן. מאז הגדלתי את הסלון ואני צריכה שולחן גדול יותר.
יש אופציה להוספת פלטה להארכה לשולחן קיים?

• הוסף לסימניות
ויש מרווח לזה
וכמה?
אני לא מבין בזה
להתיעץ עם נגר וודאי יועיל
אבל אני מבין שפחות הענין האסטטי (כלומר לקחת פלטה בלי הסיומת כלפי מטה של שולי הפלטה מה שיש ברוב הפלטות ) כי אפשר לכסות במפה
ורק שיתן מענה

• הוסף לסימניות
לא, אי אפשר
המסילות הבנויות בשולחן מתאימות לכמות וגודל הפלטות שמגיעות איתו.
אם אתם רוצים שולחן שנפתח ליותר, צריך שולחן אחר.
אפשר למצוא מציאות טובות באגורה או ביד2... פשוט לעקוב ולמצוא.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גם,
מישהו מכיר אולי אופציה של קנית פלטה בהתאמה אישית?
חשבתי אולי יש אפשרות להזמין משהו במידות של השולחן(גובה, רוחב)
ואז לעשות את זה כמו שולחן מתקפל כל פעם שאני רוצה להאריך פשוט אני אחבר את 2 השולחנות..
אני פשוט לא מוצאת שולחן גדול במחיר סביר, (אני רצה שולחן ממש גדול)

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו לפני שנה וחצי בערך שולחן שנפתח ל 6 מ' בויסמן רהיטים בתלפיות ירושלים, יש להם רהיטים מתצוגה במחירים סבירים, אבל זה דברים שמשתנים כל הזמן, צריך לבדוק אצלם מדי תקופה אם יש משהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה