דרוש מידע הועדה הציבורית להגנה על הטלפון הכשר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
קיבלתי במייל מהקהילה שלי - נא ונא לא לגלוש לפסים אחרים!!!!!!! ולהשאיר את האשכול נקי ועניני!!!

כולנו למען הצלת הטלפון הכשר בארה"ק

לאחר התארגנות רבת פעלים של כלל הציבור, נבחרו נציגים שקיבלו על עצמם לרכז את כלל הפעולות הנדרשות לבצע לצורך שמירה על הטלפון הכשר ממנו נהנה כל צרכן חרדי, ואשר מאפשר הגנה על הילדים והתלמידים בכלל מוסדות החינוך, במחירים נמוכים עד מאוד.

ב"ה, שדבר ה'התארגנות הציבורית' הובאה לידיעתם של מרנן ורבנן גדולי ישראל שליט"א מכל העדות והחוגים, אשר נתנו את ברכתם למהלך חשוב ונחוץ זה. וסמכו את ידם על המהלך הציבורי המתארגן, וקראו לכלל בני קהילות הקודש להצטרף למהלך ולמנות את הנציגים שיפעלו בשליחות קהל הקודש.

על כן, הננו בזאת לזרז להיות מן העושים והמעשים בדבר נחוץ זה, ואין מזרזין אלא למזורזין.
ניתן למלאות ולחתום כאן

לחתימה על העצומה לחצו כאן
אח"כ יש ללחוץ על שלח טופס

נא למלאות ולהפיץ לחברים וידידים​

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קיבלתי במייל מהקהילה שלי - נא ונא לא לגלוש לפסים אחרים!!!!!!! ולהשאיר את האשכול נקי ועניני!!!
אני באמת לא רוצה להכנס לפרטים אישיים

אבל אולי הגיע הזמן להיות יותר שקופים??!! להיות יותר אמינים וישירים??

מי מספר לנו מי עומד מאחורי זה?? מה המטרה שלו??

קצת נמאס מ"הדבר היה לעיני גדולי ישראל, ונתנו את הסכמתם.."

אני גם מחר יכול להוציא מכתב לעסק בתחום הנקניקיות עם בקשה לתת פרטים אישיים וכרטיס אשראי "וכל גדולי הדור סומכים את ידם על המהלך הזה"...

"התארגנות רבת פעלים של כלל הציבור"??
אני והסביבה שלי הם חלק מכלל הציבור ולא ידוע להם על זה...

"נבחרו נציגים"
מי הם? מי בחר אותם? איזה אינטרסים מובילים אותם?

• הוסף לסימניות
כתוב שמה את השמות של הנציגים
אני מכיר רק אחד מתוך הקהילה שלנו

זה היה כל הרעיון פה לקחת אנשים שלא היו קשורים לכל המערכות עד היום ושהם ייצגו את הציבור בלי שום אינטרסים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה