עזרה הוצאת דרכון חירום אמריקאי

• הוסף לסימניות
כן.
אם את צריכה את התור והדרכון עוד לפני יום רביעי.

לא הבנתי.
מסמכים לדרכון חרום הם אותם מסמכים לדרכון רגיל.
בחרום, פשוט אפשר לבוא על הבוקר. ממש מוקדם. עם תמונות לפספורט. תשלום (נראה לי שילמנו במקום) ומסמכים מלאים.
אצלי אפילו לא הסתכלו בכרטיס לראות שהטיסה עוד 3-4 ימים, אבל עדיף שיהיה ליתר בטחון.
עם המצב העכשווי, לא ברור מה יהיה בשטח. יום ראשון סגור כמו כל בתי העסק האמריקאיים.
איזה מסמכים אני ממלא כדי לקבל דרכון חירום
אני צריך דחוף
אני לא יודע אנגלית מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
האמת אין לי באזור משהו שיודע אנגלית
אני כרגע ביישוב בבנימין

• הוסף לסימניות
טופס DS11
תמונות פספורט אמריקאיות
תעודה מזהה מקורית וצילום
תעודת לידה אמריקאית מקורית וצילום.
לא בטוח שיאשרו לך, זה מיועד בעיקר לנסיעות לארה"ב

• הוסף לסימניות
אני חוזר
אם יש משהו שיודע על משהו שמתעסק עם זה או משהו כזה שיודע אנגלית ויכול לעזור אשמח מאוד
זה דחוף לי

• הוסף לסימניות
אני חוזר
אם יש משהו שיודע על משהו שמתעסק עם זה או משהו כזה שיודע אנגלית ויכול לעזור אשמח מאוד
זה דחוף לי

• הוסף לסימניות
אני חוזר
זה דחוף לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה