כללי הוצאת חשבונית למי שאין תיק?

• הוסף לסימניות
אין לי תיק ברשויות ביקשו ממני חשבונית על סכום של 300 ש"ח עבודה קטנה שעשיתי באופן חד פעמי ?האם יש למישהו הצעה איך לפתור את הבעיה?

• הוסף לסימניות
00

• הוסף לסימניות
תגידי להם שיוציאו לך תלוש במקום חשבונית

• הוסף לסימניות
אנשים לא מתלהבים בגלל העלויות

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות לבעל עסק כלשהוא, לא משנה מה העיקר שזה חברה בע"מ שיוציא להם חשבונית על השירות הזה, הכסף ישולם לו, והוא יעביר לך אותו בתלוש, בניכוי ההוצאות (מע"מ, ביטוח לאומי, וכד') זה חוקי לגמרי וכן אפשר לדרוש שיוסיפו מע"מ על ה 300 ש"ח ואז זה לא ירד לך מהרווח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שר>ה;640730:
אפשר לפנות לבעל עסק כלשהוא, לא משנה מה העיקר שזה חברה בע"מ שיוציא להם חשבונית על השירות הזה, הכסף ישולם לו, והוא יעביר לך אותו בתלוש, בניכוי ההוצאות (מע"מ, ביטוח לאומי, וכד') זה חוקי לגמרי וכן אפשר לדרוש שיוסיפו מע"מ על ה 300 ש"ח ואז זה לא ירד לך מהרווח.

ולמה שבעל עסק כלשהו ירצה לעשות לעצמו בלאגן שכזה?

• הוסף לסימניות
זה לא בלאגאן בכלל, גם אני נעזרתי כך כבר כמה פעמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;640732:
ולמה שבעל עסק כלשהו ירצה לעשות לעצמו בלאגן שכזה?

זה לא בלגן, וחוץ מזה שהוא יכול לקחת עמלה שגם מגיעה לו בצדק על העבודה

• הוסף לסימניות
רק שימי לב שבעל עסק נורמלי משלם על הקמת תלוש, הפקת תלוש וכו'. - לא נראה לי שאיזה שהוא בעל עסק בעולם יסכים להנפיק תלוש חד פעמי על 300 ש"ח.
מה שכן אפשר לבקש ממנו שיחזיר לך במזומן בקיזוז העמלות (16 % מע"מ, + 17% ביטוח לאומי, + מס הכנסה + כמה שקלים רווח לבית העסק)

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, כדאי לשאול שאלות כאלו בפורום דין וחשבון, יש שם את אד"ר ואת miller, ועוד כמה אנשים מקצועיים וטובים שאולי יוכלו לעזור במקצועיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;640941:
רק שימי לב שבעל עסק נורמלי משלם על הקמת תלוש, הפקת תלוש וכו'. - לא נראה לי שאיזה שהוא בעל עסק בעולם יסכים להנפיק תלוש חד פעמי על 300 ש"ח.
מה שכן אפשר לבקש ממנו שיחזיר לך במזומן בקיזוז העמלות (16 % מע"מ, + 17% ביטוח לאומי, + מס הכנסה + כמה שקלים רווח לבית העסק)
אם אני לא טועה לעסקים גדולים זה לא משנה בדיוק, כי הם לא משלמים על כל תלוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה