כללי הוצאת חשבונית / עוסק פטור

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה:

עשיתי עבודת גרפיקה למישהו,
ורק בסוף הוא נזכר שכיוון שמדובר בעמותה,
הוא לא יכול לשלם בלי שאוציא לו חשבונית.

אין לי עדין עוסק פטור, וייקח זמן עד שאסדר את הענין הזה.

הוא אמר שאוכל לבקש מגרפיקאי/ת אחר/ת, שכן מוציאה חשבוניות
להוציא אחת, ואז הוא יוכל לשלוח צ'ק על שמה.

יש מצב שיש כאן למישהו עוסק פטור ויוכל לעזור לי בעניין הזה?
אפשר כמובן גם בתשלום.

הרבה תודה מראש למסייעים.

• הוסף לסימניות
אני חושב שבעיה חוקית לעשות את מה שאת אומרת.

עדיף לך ללכת למשרד המע"מ המקומי, זה הליך של כמה דקות.

ואפשר גם להצהיר על עסקת אקראי בסוף שנה למס הכנסה, בלי עוסק פטור ובלי כלום.

• הוסף לסימניות
אפשר גם שיתן לך טופס 101 של שכירים.

• הוסף לסימניות
על איזה סכום מדובר?

פני אלי בפרטי.

• הוסף לסימניות
מה שעושים בכאלה מקרים זה שעושים איזה קנייה גדולה או חוב במכולת וכדומה על חשבון העמותה.

• הוסף לסימניות
אנשים הזהרו בדבריכם.

אנשי חוק מסתובבים בכל מקום!.

והמלצתי לכל מי שעוסק בדברים כאלו-
תפתחו תיק עוסק פטור-לא עולה כסף.
במידה וחודש אין הכנסה - לא משלמים ביטוח לאומי או משהו בדומה.
שווה מאד לפתוח.

ושתדעו שאלינו הרבה לקוחות הגיעו אך ורק בגלל שיש לנו חשבונית של עוסק פטור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה