כללי הוצאת מסגרת מהשרשור

• הוסף לסימניות
אינדיזיין כמובן,
שאלו כבר פעם אבל אני לא מוצאת את זה.
איך מוציאים מסגרת משרשור?
אם יש קיצור יותר טוב

• הוסף לסימניות
קונטרול C
קונטרול V (עם האלט ושיפט הוא מדביק באותו מקום בדיוק)

• הוסף לסימניות
מה? איך הגעת להעתק הדבק. אה הבנתי מה חשבת, שאני רוצה לבודד את התוכן של המסגרת משאר הטקסט. לא התכוונתי להיפך, לרוקן אותה.
כנראה לא הסברתי טוב.
יש לי טקסט שרץ ממסגרת למסגרת, אני מעונינת לבטל כמה מסגרות שהטקסט לא יכנס אליהם אבל לא רוצה שימחקו כי יש לי טקסט אחר שאמור להכנס אליהם.

• הוסף לסימניות
הקשה על האנטר בצד של המספרים, מעביר עמוד.
כך שהטקטס יעבור לדף הבא, והמסגרת תשאר.
אולי זה יעזור לך ....

• הוסף לסימניות
לא, לא התכוונתי לשבירת עמוד, אבל בכל זאת תודה על הנסיון לעזור

• הוסף לסימניות
אם תעשי העתק ולפני ההדבק תמחקי את מה שהעתקת - מה שידבק לך לא יהיה משורשר, וכך תוכלי לרוקן את הטקסט ולמלא טקסט אחר כרצונך...

• הוסף לסימניות
אנטר ימני מקפיץ את הטקסט למסגרת הבאה (וכן לטור השני) ולא שובר עמוד. כך זה באינדיזיין.

לעצם הבעיה. קליק כפול על פתח כניסת הטקסט מנתק את השרשור. כנ"ל ביציאת הטקסט. אח"כ אפשר לחבר בחזרת מהמסגרת הקודמת למסגרת הבאה.

מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
אוקי, זאת הדרך הארוכה, כך עשיתי עד היום. אני מחפשת משהו זריז זה חוזר על עצמו הרבה פעמים. כתבו פה פעם משהו אבל אני לא זוכרת אותו כרגע, נחכה שונתנו יתעורר

• הוסף לסימניות
גרף תודה, רק תיקון קטן זה לא דבל קליק, זה קליק (טעינת הטקסט) ולחיצה בפנים המסגרת.
אבל עדיין יש לי בעיה קטנה כי אז כל השרשור הארוך נתקע, אני רוצה להוציא רק את המסגרת הספציפית מהרצף . ברור שיש אופציה כזו.
אבל בינתיים אני יעשה מה שגרף הציע.

• הוסף לסימניות
יש סקריפט שעובד רק בCS3 שמנתק את כל המסגרות מהשרשור. הסקריפט נמצא בתוך התוכנה. בוחרים מסגרת אחת מתוך השרשור ומפעילים את הסקריפט ואז כל המסגרות של השרשור הזה מתנתקות מהשרשור אבל הטקסט נשאר בפנים.

בדיוק לפני יומיים הייתי זקוק נואשות לדבר הזה וכמובן - ונתנו הציל אותי...
שם הסקריפט SplitStory

• הוסף לסימניות
התעוררתי, ואין לי מה להציע יותר ממה שגרף כתב.
מה שכן, אני לא יודע אם הבנתי אותו נכון, אבל אני הולך בדרך כלל למסגרת האחרונה שכן טוב בשבילי, לוחץ שלוש פעמים על הקוביה, ואח"כ הולך למסגרת שכבר כן רצוי וקליק על זה (קוביית השרשור, פעמיים כדי לנתק, ובפעם השלישית כדי לאפשר שרשור מחדש למקום הרצוי)
מן הסתם גרף התכוון לזה.

• הוסף לסימניות
אגב בשביל העצה של פרוג, יש סקריפט מובנה באינדזיין 5, Break Frame
לא מומלץ.

• הוסף לסימניות
ובמחשבה שנייה, העצה של חיים הכי טוב, רק קצת שונה.
פשוט תעשה קונטרל+x כדי לגזור את התיבות טקסט שאינך מעוניין שיהי' בהם שרשור.
ואח"כ, קונטרל+שיפט+אלט+v כדי להחזיר מסגרות באותו מיקום,
ורק נשאר לך להוציא את הטקסט משם (שכבר לא קשורים לשרשור, וגם הטקסט האמיתי רץ למסגרות האחרות).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה