הוראות בשורת הפקודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כיון שאני שם קובץ BAT בתיקיה ונותן הוראה לשנות את כל הקבצים לאותה סיומת הקובץ BAT עצמו גם משתנה האם יש לזה פיתרון אולי להוסיף הוראה ספציפית שלא תכליל את סיומת BAT
(סליחה היה נראה לי שבקפיצה לשני הציטוטים יספיק)
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
אתה משתמש עם לולאה לעבור על כל הקבצים
ואתה משנה רק את מה שתואם לתנאי שכתבת

לחילופין
תוכל להעתיק אותם למיקום אחר/תיקיה אחרת עם xcopy ולשנות את שמם בו זמנית
ולהשתמש עם הפרמטר exclude/ שמובנה בxcopy

• הוסף לסימניות
כיון שאני שם קובץ BAT בתיקיה ונותן הוראה לשנות את כל הקבצים לאותה סיומת הקובץ BAT עצמו גם משתנה האם יש לזה פיתרון אולי להוסיף הוראה ספציפית שלא תכליל את סיומת BAT
אם אתה רוצה לשנות רק סיומת MP3 לדוג' תכתוב
קוד:
*.mp3
בפקודת שינוי השם...

• הוסף לסימניות
אפרט קרתה תקלה ולכל קבצי המוזיקה השתנה הסיומת לMP5 MP6 וכו' עד עשרים ומשהו (תלוי בתקיה)אבל כל פעם שאני מפעיל את הקובץ BAT הוא עצמו גם משתנה וצריך לערוך לו את הסיומת לפני שאני מעביר הלאה לתקיה הבאה
אתה משתמש עם לולאה לעבור על כל הקבצים
ואתה משנה רק את מה שתואם לתנאי שכתבת

לחילופין
תוכל להעתיק אותם למיקום אחר/תיקיה אחרת עם xcopy ולשנות את שמם בו זמנית
ולהשתמש עם הפרמטר exclude/ שמובנה בxcopy

עדיין לא הבנתי אבל נראה לפי ההוראות שיותר מהר להחליף כל פעם מאשר להכין פקודה
גם את העיצה השניה לא הבנתי (אני רק חובבן)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@ישראל ישראל ישראל יש המון דרכים לביצוע מרמת מתחילים עד למקצוענים
הזמן של העונים כאן יקר (מציצים ביעף וחוזרים לעניינם) אז נחסוך לכולנו שירשורים מיגעים בהחלטה שמכאן ולהבא תעלה לכאן את הפקודות שלך וכך יוכלו להציע לך בהתאם שינוים

• הוסף לסימניות
יש דרך להוסיף לקובץ אצווה קוד שישנה את הסמל שלו לסמל של תיקיה נניח?
אני חובבן אז אם מישהו יכול פשוט לכתוב לי כאן את השורה ואיפה צריך למקם אותה...
תודה

• הוסף לסימניות
יש דרך להוסיף לקובץ אצווה קוד שישנה את הסמל שלו לסמל של תיקיה נניח?
לא.
אפשר להפוך אותו ל-EXE ואז להוסיף אייקון.
או לעשות קיצור דרך לקובץ ולהוסיף אייקון לקיצור דרך.

• הוסף לסימניות
ואיך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
מצ"ב הקובץ אצווה והתוכנה שיצרתי בעזרת תוכנת המרה
אני רוצה לעשות לזה סמל של תיקיה בלי שיראו סימן של קיצור דרך... מישהו יכול לעזור? תודה

קבצים מצורפים

• נעילה.zip
    KB 22.3 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה