הורדה מג'מבו מייל

• הוסף לסימניות
כשאני מורידה חומר מג'מבו מייל, הוא מוריד לי אותו כסוג ASHX,
וכמובן שאין לי את התוכן.
מישהו יודע למה? ואיך אפשר לסדר את זה?

• הוסף לסימניות
איזה דפדפן ? ובאיזה מצב את מנסה FLASH או SILVERLIGHT ?

• הוסף לסימניות
ווינדוס 7, מה שמגיע איתו. לוחצת על הורדת הקובץ, והוא מוריד לי אותו מהסוג הנ"ל, (ומיד פותח שוב את הג'מבומייל מחדש ונותן לי שוב את החלון להורדת קובץ, ושוב...
אין לי מושג - על איזה מצב - זה מהפורום, או כשאני מקבלת מייל עם קישור. מעבר לזה לא התעסקתי.

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
פשוט עוד יומיים הקובץ נמחק, וגם במחשב הנייד יש לי את הבעיה הזו!

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
שלחי למישהו אחר את הקישור שיוריד הוא,
ואם זה עובד הוא ישלח לך את זה בדרך טובה יותר (דרופבוקס, וכו').

• הוסף לסימניות
כפל..
עוד 10 שנים+- הבעייה הזו תטופל ;)
השאלה אם זה יהיה עדיין vbultin או משהו אחר...

• הוסף לסימניות
שלחי למישהו אחר את הקישור שיוריד הוא,
ואם זה עובד הוא ישלח לך את זה בדרך טובה יותר
אני מדברת באופן עקרוני, כי לפעם ספציפית מסוימת אפשר באמת להסתדר. אבל זה קורה לי כל פעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;691759:
אני מדברת באופן עקרוני, כי לפעם ספציפית מסוימת אפשר באמת להסתדר. אבל זה קורה לי כל פעם.

הבעיה שנשאר רק יומיים לקובץ בגמבו מייל זה באמת עקרוני... עם עוד כמה עקרונות מעיקים.
לכן הוספתי לרמוז שבאופן עקרוני עובדים עם דרופבוקס וסוגר וכדומה, היעילים פי כמה...

• הוסף לסימניות
האמת שאני די בורה בכל הנושא הזה, ולא מכירה כל כך את הכדומה היעילים פי כמה...
ניסיתי כמה פעמים אצלי, ולא הצלחתי. ניסיתי את זה פה ושם אצל אחרים, וזה כן עובד.
מעניין אותי מה הבעיה אצלי, וגם להתכונן מראש לפעם הבאה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה