עזרה הורדה מיוטיוב

• הוסף לסימניות
משהו יכול להוריד לי מיוטיוב את הסרטון?
ממש יעזור לי
תודה!

• הוסף לסימניות
בבקשה
להוריד את שלושת החלקים ורק אז לחלץ

קבצים מצורפים

• מחרוזת שירי שבת מיכה גמרמן.part1.rar
    15 MB · צפיות: 24
  • מחרוזת שירי שבת מיכה גמרמן.part2.rar
    15 MB · צפיות: 29
  • מחרוזת שירי שבת מיכה גמרמן.part3.rar
    13.6 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם מישהו יכול בבקשה להוריד לי מיוטיוב את הסרטון הבא של אפיית מצות:

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם מישהו יכול בבקשה להוריד לי מיוטיוב את הסרטון הבא של אפיית מצות:
בבקשה

• הוסף לסימניות
אשמח אם משהו יוכל להוריד לי לmp3
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח אם משהו יוכל להוריד לי לmp3
תודה רבה!
תקשיב אח שלי
הורדתי לך את זה
המרתי לך את זה ל אם פי 3
וניסיתי 5 פעמים !!!!!!!! בלי הגזמה להעלות לך את זה באהבה רבה ליהודי כמוני בן של מלך מלכי המלכים ולא הצלחתי
כואב לי הלב, אמתי אתך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום
מישהו יכול בבקשה להוריד לי את זה מיוטיוב?
וגם את זה

תודה רבה רבה
0 תגובות
עם משהו להוריד לי שני שירים מיוטיוב שפתוחים בנטפרי אבל להוריד אני לא מצליח
זה הקישורים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה