בקשה הורדה מיוטיוב

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להוריד לי כמה רצועות מיוטיוב

• הוסף לסימניות
וכמבון תקרא את האדום למעלה תתחיל להוריד
החסי
מישהו יכול להוריד לי כמה רצועות מיוטיוב

החסימה שלי לא מאפשרת גישה ליוטיוב, אשמח להורדת קישור זה בלבד- משפט אייכמן. תודה

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להוריד לי?
תודההההההההההההההההההה

• הוסף לסימניות
יש תוכנה מאד טובה להורדה מיוטיוב חינמית פתוחה בנטפרי
מאד מהירה ופשוטה!
הורדה מיוטיוב
להוריד וללפתוח ולעקוב אחר ההוראות
(קישור ישיר להורדה לא אתר)
כשאני מנסה להפעיל מופיעה לי הודעת אזהרה:
Windows הגן על המחשב שלך

Microsoft Defender SmartScreen מנע הפעלה של אפליקציה לא מזוהה. הפעלת אפליקציה זו עלולה לסכן את המחשב שלך.

מידע נוסף

אפליקציה: AeroDl-1.3.5.msi
מפרסם: מפרסם לא ידוע

הפעל בכל מקרה

• הוסף לסימניות
כשאני מנסה להפעיל מופיעה לי הודעת אזהרה:
Windows הגן על המחשב שלך

Microsoft Defender SmartScreen מנע הפעלה של אפליקציה לא מזוהה. הפעלת אפליקציה זו עלולה לסכן את המחשב שלך.

מידע נוסף

אפליקציה: AeroDl-1.3.5.msi
מפרסם: מפרסם לא ידוע

הפעל בכל מקרה
לא לוקח אחריות אבל בהוראות שלהם כתוב ללחוץ הפעל בכל מקרה אני עשיתי ועובד מעולה

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להוריד לי את זה
אודה לו מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום אם מישהו יכול להוריד לי את השירים האלו מיוטיוב לקובץ MP3 תודה

0 תגובות
אשמח מאוד אם משהו יוכל להוריד לי 5 שיעורים בקובץ שמע.
זכות התורה תעמוד לכם בכל מילי דמיטב.

https://www.youtube.com/watch? http...t=PLqEUP7R33EabxAFD8HkNkSfsZyfVzMTPG&index=21
מי שיכול להוריד לי 5 שיעורים בקובצי אודיו אשמח מאוד.

תודה. זכות התורה תעמוד לכם.
שלום לכולם
אשמח להורדה ל-MP3 של כמה הרצאות דחוף
תודה רבה מאד
יישר כח עצום

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה