- הוסף לסימניות
הבאתי לדוגמא את כיכר השבת לא משנה בכל אתר שיש וידאו
ויש לי את התוכנה
הבאתי לדוגמא את כיכר השבת לא משנה בכל אתר שיש וידאו
ויש לי את התוכנה
איו לי כזה חלונית בכלל
תכנס לתוכנה > לשונית אפשרויות > כללי > התאמה אישית של תפריטי הקשר דפדפנים של idm > לסמן את האפשרות "הורד עם idm"איו לי כזה חלונית בכלל
עשיתי זאת ועדיין לא מופיע החלונית זה משנה איזה דפדפן?תכנס לתוכנה > לשונית אפשרויות > כללי > התאמה אישית של תפריטי הקשר דפדפנים של idm > לסמן את האפשרות "הורד עם idm"
תסמן את כל הלשוניות כמי שמופיע כאןעשיתי זאת ועדיין לא מופיע החלונית זה משנה איזה דפדפן?
ניסתי הסרתי התקנתי שוב ולא עזר? מה עושים?תסמן את כל הלשוניות כמי שמופיע כאן
צפה בקובץ המצורף 821084
אחר כך תסגור את הדפדפן ותנסה שוב
אם לא הולך תנסה להסיר את התוכנה ולהתקין שוב, בברירת המחדל זה אמור להופיע
הצלחתי הגירסא של התוכנה כנראה היתה ישנה תודה תודהתסמן את כל הלשוניות כמי שמופיע כאן
צפה בקובץ המצורף 821084
אחר כך תסגור את הדפדפן ותנסה שוב
אם לא הולך תנסה להסיר את התוכנה ולהתקין שוב, בברירת המחדל זה אמור להופיע
להכנס להורדות וללחוץ על הורד בכל זאתאני לא מצליח להוריד את התוכנה... הוא כותב לי שזה מסוכן, ןלכן כרום חסם אותו. מה לעשות???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים