התייעצות הורדות מיוטיוב בנטפרי, קרה לכם גם??

• הוסף לסימניות
עד עכשיו הורדתי סרטונים פתוחים דרך האתר http://videownload.ml/
בימים האחרונים תוכנת האנטי וירוס ESET חוסמת אותו כאתר לא מאובטח ומביאה מסך אדום
האם זה קרה כאן למישהו? ואיך מסדרים את זה?

ראיתי שיש עוד תוכנה להורדת קישורים Youtube-DLG- אף פעם לא עובד לי אני מכניסה קישור ולוחצת על הורד ושום דבר לא קורה
אם משהו יכול לעזור בנשהו זה נחוץ לי מאוד

והשיטה הנוספת שמוסיפים ליוטיוב סימנית הורדה חדשה לא עובדת בכל הסרטונים

כל מי שבנטפרי ויכול לעזור לי --תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
מה זה? איך עושים את זה?
אגב אני לא הצלחתי לעשות את זה

• הוסף לסימניות
להוספת סימניה:
בצד שמאל למעלה יש תמונה של כוכב לוחצים שם על "עוד" ובשם הסימניה כותבים לדוגמא "הורדה יוטיוב" בכתובת האתר מעתיקים את כל הכתובת הארוכה שמופיעה בהוראות, עושים צור סימניה חדשה, ואז כשהסרטון פתוח בעמוד שרוצים לוחצים בצד שמאל על הסימן של 3 נקודות לאורך/סימנות מוצאים את הורדות יוטיוב לוחצים ומתווסף למטה בסרטו לחצן הורדה.

אצלי לדוגמא בסרטון הזה זה לא עבד:

רק מביא אפשרות של HTML

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
סליחה אבל לא הבנתי את התהליך
משהו יכול להסביר שלב אחרי שלב? :eek:

• הוסף לסימניות
עד עכשיו הורדתי סרטונים פתוחים דרך האתר http://videownload.ml/
בימים האחרונים תוכנת האנטי וירוס ESET חוסמת אותו כאתר לא מאובטח ומביאה מסך אדום
האם זה קרה כאן למישהו? ואיך מסדרים את זה?
קרה גם לי.
ESET חוסם את ההורדה הרגילה של יוטיוב הרבה פעמים משום שהיא לא מאובטחת בדרך כלל, ללא קשר לתוכנת החסימה.

• הוסף לסימניות
להוספת סימניה:
בצד שמאל למעלה יש תמונה של כוכב לוחצים שם על "עוד" ובשם הסימניה כותבים לדוגמא "הורדה יוטיוב" בכתובת האתר מעתיקים את כל הכתובת הארוכה שמופיעה בהוראות, עושים צור סימניה חדשה, ואז כשהסרטון פתוח בעמוד שרוצים לוחצים בצד שמאל על הסימן של 3 נקודות לאורך/סימנות מוצאים את הורדות יוטיוב לוחצים ומתווסף למטה בסרטו לחצן הורדה.

אצלי לדוגמא בסרטון הזה זה לא עבד:

רק מביא אפשרות של HTML
נכון.
לא מבין בזה ולא יודע להסביר

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה