- הוסף לסימניות
הפעם אני רואה את זה בפנקס הגופנים, אבל לצערי לא בוורד. יכול להיות שאני מפספס משהו בתהליך ההתקנה או בשיוך הגופן לתוכנת וורד.מצורף בהודעה זו.
ניסיתי אחד מהם, השני מאותו מקום, נסה את שניהם.
אני מאוד מודה לך. אתה ממש בעל חסד!
הפעם אני רואה את זה בפנקס הגופנים, אבל לצערי לא בוורד. יכול להיות שאני מפספס משהו בתהליך ההתקנה או בשיוך הגופן לתוכנת וורד.מצורף בהודעה זו.
ניסיתי אחד מהם, השני מאותו מקום, נסה את שניהם.
ראיתי באיזה מקום שלפעמים צריך הפעלה מחדש של המחשב...הפעם אני רואה את זה בפנקס הגופנים, אבל לצערי לא בוורד. יכול להיות שאני מפספס משהו בתהליך ההתקנה או בשיוך הגופן לתוכנת וורד.
אני מאוד מודה לך. אתה ממש בעל חסד!
שמח לשמוע!עבד!!![]()
תודה רבה, אין מילים!
כעת אם יורשה לי, האם יש לך פונט רש״י חדש יותר? הפונט הזה קצת מיושן, נראה קצת כמו של הגמרות מההוצאות הישנות.
רק אם זו לא טירחה!
אמן!!!@נ. ה. - תבורך מפי עליון!
שמח שעזרתי לחידושי התורה!כבר בערך שנה שאני מחפש גופן רש״י לחידו״ת שלי, שאלתי פה ושם בכמה וכמה מקומות, אבל לאף אחד לא היה פתרון.
אני מאוד מאוד מודה לך על כל טרחתך ויגיעתך לפתור עבורי את הבעיה!
(דומני שגוטמן רש״י הוא הכתב המתאים עבורי).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים