הייתי שם פעמים בודדות והיה נראה שחונים שם חופשי חניתי גם ליותר מרבע שעה ולא קרה כלום (לא הייתי בזמנים עמוסים)באיזה חניון לא עולה כסף על רבע שעה ?
ואם בהמראות אפשר לעצור לרבע שעה או שגם שם חוטפים דוחות?
אין שום בעיהיש בעיה חוקית לאסוף קרוב משפחה ברכב פרטי מטרמינל 3?
אם יש וויז זה פשוט להגיע בלי להסתבך?
לרוב ברציף של ההמראות ניתן להתעכב יותר זמן .אמרו לנו שעדיף להגיע לטרמינל ההמראות ולחכות שם לנוחת זה נכון?
או לעשות סיבוביםלרוב ברציף של ההמראות ניתן להתעכב יותר זמן .
אם אתם לא מעוניינים לחכות לו בתוך הטרמינל תתזמנו את ההגעה ל45 דקות אחרי מועד הנחיתה העדכני
או להמתין בשוליים לפני הכניסה למתחם הטרמינל עד שיצא .
ישראליםאו לעשות סיבובים
גם בטרמינל ההמראות אסור לעמוד סתם.אמרו לנו שעדיף להגיע לטרמינל ההמראות ולחכות שם לנוחת זה נכון?
אני עמדתי בנחיתות לפחות 40 דקות ונשארתי ברכב (הטיסה בסוף התעכבה) ולא אמרו לי כלום ולא חייבו שום תשלוםגם בטרמינל ההמראות אסור לעמוד סתם.
ליד הנחיתות זכור לי שמותר לעמוד עד רבע שעה.
אז או שמנסים לתזמן מדויק יותר, ומחכים לטלפון של הנוחת שהוא יוצא, בד"כ כארבעים דקות לאחר הנחיתה בפועל.
או שכל רבע שעה יוצאים ועושים סיבוב.
יש אפשרות חניה קצת יותר רחוקה, מן הסתם בתשלום, אפשר לחכות שם ורק כשהנוחת יוצא להגיע אליו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //