בקשה הורדת סרטון מיוטיוב

• הוסף לסימניות
ניסיתי בזיפ
הוא כותב לי שהקובץ גדול מידי.
דחוף?
כי אני יכולה בדרייב או ג'מבו.

• הוסף לסימניות
היי,
אשמח אם יש מתנדב להוריד לי את השיר הזה, עדיף בMP3 מיוטיוב
תודה!!!

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• _למעלה עלה_ – שיר מקורי של דודי פרישמן מתוך _הקול החדש_ _ מוצ_ש 8.6.25 _ י_ב בסיון תשפ_ה.mp3
    3.1 MB
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• _למעלה עלה_ – שיר מקורי של דודי פרישמן מתוך _הקול החדש_ _ מוצ_ש 8.6.25 _ י_ב בסיון תשפ_ה.mp3
    5.1 MB
  • הוסף לסימניות
אפשר בבקשה להוריד את השיר הזה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ImageToStl.com_האחים+משה+וצבי+הורביץ+-+יה+ריבון+.+בלחן+של+האמרי+שאול+ממודז'יץ.zip
    15.9 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תודה אבל גוגל לא מאפשר לי לפתוח
אפשר לעלות כסרטון רגיל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום
מישהו יכול בבקשה להוריד לי את זה מיוטיוב?
וגם את זה

תודה רבה רבה
0 תגובות
שלום אם מישהו יכול להוריד לי את השירים האלו מיוטיוב לקובץ MP3 תודה

0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה