בקשה הורדת סרטון

• הוסף לסימניות
איך מורידים סרטון מאתר, שאין שם אופציה להורדה?

• הוסף לסימניות
אפשר גם ללא שום התקנת תוכנה.
פעם נתנו כאן את הרעיון הזה.

ללחוץ מקש ימני על הסרטון>בדוק>Network (נטוורק - באנגלית בשורה למעלה)>Media (מדיה)
ואז נהיה כל מני כתובות עם ריבועים, ללחות מקש ימני על אחד מהם ועל open in new tad - זה נפתח בחלונית חדשה עם אופציה להורדה.

(נשמע מסובך אבל קליל)

1622063343076.png

• הוסף לסימניות
הגעתי עד לשלב של כל מיני כתובות עם ריבועים אבל אין לי את האופציה של פתח בטאב חדש.
וגם בשם לא כת לי שום פרטים כמו אצלך.

• הוסף לסימניות
הגעתי עד לשלב של כל מיני כתובות עם ריבועים
מעולה.

אין לי את האופציה של פתח בטאב חדש
לחצת מקש ימני על הריבוע?

וגם בשם לא כת לי שום פרטים כמו אצלך.
לא נורא, זה לא העיקר.
בכל פעם כתוב דברים שונים.. הכי חשוב זה להגיע לריבועים ולטאב חדש.

• הוסף לסימניות
אוףף
אין לי אופציה של חלון חדש.
רציתי להעלות צילום מסך אבל אא לעשות כשהמקש הימני לחוץ.
:(
באסה.

תנסי שוב, זה חייב להצליח.
זה עובד בכל מחשב שניסיתי את זה.

תעשי בדיוק כמו שעשית, כשתגיעי לריבועים תלחצי על אחד מהם מקש ימני בעכבר ותעלה לך החלונית של 'פתח בטאב חדש'.
לאחר מכן תלחצי עליה וזה יפתח לך עם אופציה להורדה.

• הוסף לסימניות
:(
באסה.

תנסי שוב, זה חייב להצליח.
זה עובד בכל מחשב שניסיתי את זה.

תעשי בדיוק כמו שעשית, כשתגיעי לריבועים תלחצי על אחד מהם מקש ימני בעכבר ותעלה לך החלונית של 'פתח בטאב חדש'.
לאחר מכן תלחצי עליה וזה יפתח לך עם אופציה להורדה.
אני לוחצת על מקש ימני ועולה לי חלונית עם מליון דברים, אבל בלי טאב חדש.

• הוסף לסימניות
האפשרות הזאת חסומה בנטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה